alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HEREN
  • DAMES
  • KIDS
  • NIEUW
  • SPORTEN
  • COLLECTIES
  • OUTLET
Je winkelwagen is leeg

DIT IS ADICLUB

Shop meteen al het allerbeste van adidas. Ontgrendel beloningen, ervaringen, producten en kortingen, exclusief voor leden. Word lid van adiClub en ontgrendel meer door te doen wat je leuk vindt.

ZO WERKT ADICLUB

An image with two people crossing the road holding hands. The girl walks straight and the boy rides a skateboard
Meld je vandaag nog aan en krijg toegang tot allerlei voordelen

Word lid van adiClub, verdien je eerste punten en profiteer direct van je voordelen.

An image with two people looking at the phone screen
Verdien punten met wat je leuk vindt

Beweeg, beoordeel of shop artikelen om adiClub-punten te verdienen. Als je niveaupunten verdient en niveaus stijgt, krijg je steeds meer voordelen. En dat geldt ook voor je saldo Te besteden punten!

An image with a man holding two boxes in his hands against the background with more boxes
Besteed punten en ontvang beloningen

Wissel je Te besteden punten in om exclusieve ervaringen, producten, vouchers en meer te ontgrendelen. Als je de punten uitgeeft, heeft dit geen invloed op je niveau, dus je kunt je niveau blijven verbeteren.

WAT ADICLUB-LEDEN NU KRIJGEN

Bekijk wat er op dit moment bij adiClub gebeurt. Word lid, verdien vandaag nog punten en je bent een stap dichter bij het ontgrendelen van deze beloningen.

VERDIEN PUNTEN OP JOUW MANIER

Haal eruit wat erin zit! Verzamel punten door te doen wat je leuk vindt.

ONTGRENDEL BELONINGEN MET PUNTEN

Word lid van adiClub en besteed je punten op jouw manier. Bekijk deze exclusieve beloningen voor leden en volg ons op de voet - binnenkort kun je je punten op nieuwe manieren besteden.

NIVEAUS EN VOORDELEN

Profiteer meteen al van de adiClub-voordelen. Als je punten verdient en niveaus omhoog gaat, krijg je meer voordelen. Zo simpel is 't.

GA VOOR HET BESTE VAN ADICLUB

ÉÉN ADICLUB, ALLE ADIDAS APPS

Eén adiClub-community in alle adidas apps. Verzamel punten tijdens het hardlopen, trainen of shoppen. Jouw lidmaatschap, jouw manier

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit is jouw kans om het allerbeste van adidas te ontgrendelen. Verdien punten en krijg toegang tot fantastische beloningen, zoals hype toegang, als eerste toegang tot producten, exclusieve adiClub-acties, speciale events, Runtastic Premium, beloningen die je alleen met punten krijgt en meer. Het beste is nog dat het heel eenvoudig en gratis is.
Het is gratis om lid te worden. Meld je aan door de adidas of CONFIRMED-app te downloaden en je adiClub-profiel te voltooien. Je kunt je ook aanmelden op de adidas website, in alle adidas-winkels of op via adidas Runtastic-apps: adidas Running en adidas Training Je kunt lid worden zonder de apps te downloaden, maar voor een optimale experience wordt het gebruik van de apps wel aangeraden.

Zonder de apps kun je geen punten toevoegen als je iets in de winkel koopt en toegang tot bepaalde beloningen is beperkt.
Je verdient niveaupunten met alles wat je als adiClub-lid doet. Je kunt ze niet uitgeven, maar hoe meer je er verdient, hoe dichter je bij het volgende niveau komt en nog meer voordelen krijgt. Alle niveaupunten vervallen 365 dagen nadat je ze hebt verdiend (voorbeeld: als je niveaupunten hebt verdiend op 9 juni 2022, vervallen ze op 30 juni 2023). Deze periode eindigt altijd aan het eind van de maand. Je ontvangt een melding voordat je punten verlopen.

Niveaupunten kunnen niet aan andere leden worden overgedragen. Punten hebben geen contante waarde en kunnen niet worden ingewisseld voor geld.
Niveaus kunnen ook verlopen. Als je na 12 maanden niet het aantal vereiste punten voor jouw niveau hebt, dan word je een niveau omlaag gezet in het lidmaatschapsprogramma.

Om je te herkwalificeren dien je het juiste aantal punten voor jouw niveau te verdienen. Het aantal punten dat je nodig hebt voor herkwalificatie hangt van je niveau af. De herkwalificatieperiode start op de datum waarop je het nieuwe niveau bereikt en eindigt 12 maanden later, altijd aan het einde van de maand. Elk punt dat je verdient na toegang tot je laatste niveau wordt opgeteld bij de herkwalificatiepunten die gelden voor jouw niveau.
Waarom heb ik twee puntensaldo's in mijn account?
Eén saldo is voor punten die je helpen een niveau omhoog te gaan in adiClub. Het andere saldo is voor punten die je kunt besteden aan nieuwe voordelen. Deze saldi kunnen verschillende hoeveelheden punten hebben, afhankelijk van hoeveel je verdient of besteedt.

Waar kan ik mijn puntensaldo vinden?
Log in op je persoonlijke adiClub-account om een overzicht te vinden van je punten en niveaus.

Hoe kan ik mijn punten besteden?
Er zijn een aantal manieren waarop je je punten kunt uitgeven met de adidas app: besteed ze aan kortingsvouchers, koop producten, draag bij aan een goed doel of investeer ze in de beste ervaringen of partneraanbiedingen naar keuze. Het aantal punten dat je per beloning moet uitgeven, wordt aangegeven in de adidas app. Houd ons in de gaten voor meer nieuws.

Kan ik mijn bestaande punten uitgeven?
Ja. Je puntenoverzicht blijft in je account staan, zodat je ervoor kunt kiezen om ze uit te geven. Je kunt maximaal 100.000 punten in je account hebben.

Als ik te veel punten besteed, ga ik dan een niveau omlaag?
Nee. Het uitgeven van je te besteden punten heeft geen invloed op je niveau en je kunt alleen het beschikbare aantal punten uitgeven.

Verlopen mijn te besteden punten?
Om onze meest trouwe leden te belonen, zullen er meer adiClub-voordelen zijn voor degenen die regelmatig punten verdienen. Te besteden punten verlopen, op voortschrijdende basis en tot het einde van de kalendermaand, 12 maanden na je laatste aankoop of activiteit waarmee je punten hebt verdiend om te besteden. Maar omdat aan alle goede dingen een einde komt, kunnen alle te besteden punten alleen worden bewaard voor een maximale periode van 36 maanden - tegen het einde van de maand - voordat ze automatisch verlopen.
Voorbeeld: Als je punten hebt verdiend om te besteden op 1 januari 2022 en 10 januari 2022, worden al je te besteden punten opgeslagen tot eind januari 2023. Als je echter op 21 juni 2022 een aankoop hebt gedaan en nog wat extra te besteden punten hebt verdiend, zijn al je te besteden punten beschikbaar tot 12 maanden na die aankoop tot eind juni 2023. De te besteden punten die in januari 2022 zijn verdiend, zullen in elk geval niet meer beschikbaar zijn na eind januari 2025.

Kan ik punten inwisselen op adidas.nl?
Ja. Momenteel kun je alleen je punten uitgeven voor kortingsvouchers en prijstrekkingen op adidas.nl. We introduceren continu nieuwe aanbiedingen op adidas.nl. Download tot die tijd de adidas app en haal het beste uit adiClub.

Punten x Producten

Kan ik artikelen in de winkel kopen met mijn punten?
Nee. Je kunt je punten alleen uitgeven aan artikelen via de adidas app.

Waarom kan ik geen artikelen vinden die ik met mijn punten kan kopen?
Check of je de adidas app gebruikt en houd er rekening mee dat er slechts een bepaald aantal artikelen in aanmerking komen. Volg de aankondigingen in de app en loop nooit meer iets mis.

Kan ik een artikel dat ik heb gekocht met punten retourneren?
De retourperiode voor alle artikelen die je hebt gekocht met je punten is 14 dagen na levering. Nadat we je artikel(en) hebben ontvangen, worden je uitgegeven punten binnen 14 dagen op je account teruggestort. Houd er rekening mee dat je hetzelfde artikel niet twee keer met je punten kunt krijgen, zelfs niet als je het artikel hebt geretourneerd.

Punten x Kortingsvoucher

Ik heb een kortingsvoucher gekocht met mijn te besteden punten, waar kan ik deze gebruiken?
Meestal kun je je kortingsvoucher gebruiken in de adidas app, op adidas.nl en in onze winkels. Lees de algemene voorwaarden van je voucher.

Ik heb een kortingsvoucher gekocht met mijn te besteden punten, hoe lang is deze geldig?
Meestal zijn vouchers 60 dagen geldig. Lees de algemene voorwaarden van je voucher.

Kan ik een voucher retourneren die ik heb gekocht met punten?
Helaas niet. Je kunt je voucher echter binnen 60 dagen na aankoop gebruiken. Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief om je kans op voordeel niet te missen.

Punten x goed doel

Krijg ik een donatierapport zodra ik punten heb bijgedragen voor een goed doel naar keuze?
Nee. Helaas zijn puntenbijdragen niet fiscaal aftrekbaar.

Is het mogelijk om de geschiedenis van mijn bijdragen aan goede doelen te zien?
Ja. Ga naar je adiClub-profiel en klik op LIDMAATSCHAPSGESCHIEDENIS om alle activiteiten op je puntenaccounts te zien.

Kan ik me abonneren op het regulier bijdragen aan goede doelen?
Nee, nog niet. Maar je kunt wel zo vaak als je wilt bijdragen aan goede doelen naar keuze.

Kan ik mijn punten terugkrijgen als ik mijn bijdrage voor een goed doel wil intrekken?
Nee. Terugtrekken is niet mogelijk.

Punten x partnership

De partnershipvoucher die ik wil kopen met punten is niet op voorraad. Komt deze nog terug?
Misschien komt-ie terug. Kom regelmatig even kijken.

Mijn partnervoucher werkt niet. Wat moet ik doen?
Als je geen partnershipkortingscode ontvangt, direct na je aankoop of in je adiClub-profiel onder de vouchersectie of via e-mail, neem dan contact op met de adidas Klantenservice. Als je een vouchercode hebt en deze werkt niet op de website van onze partner, neem dan contact op met de Klantenservice van onze partner.

Kan ik een partnershipvoucher retourneren en mijn punten terugkrijgen?
Nee, je kunt een partnershipvoucher niet retourneren en je punten terugkrijgen?

Kan ik mijn gekochte partnership-voucher overdragen naar een ander adiClub-account?
Nee. Helaas zijn voucher- noch puntoverdrachten mogelijk
Je vindt je huidige puntensaldo en lidmaatschapsniveau via de adidas en CONFIRMED-app of door in te loggen en het gedeelte 'Mijn account' te bekijken op de adidas website.
Op dit moment kunnen adiClub-leden alleen punten verdienen voor producten en services van adidas.