alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Argentinië voetbalshirts en tenues

 
[14]
Kies je voor Argentinië voetbalshirts en trainingspakken dan kies je voor meesterwerken uit het land van de voetbalgekte. Laat zien dat jij Argentinië steunt, waar je ook bent en profiteer van de innovaties van adidas.

IEDEREEN GENIET MEE VAN HET WK VOETBAL MET ARGENTINIË-shirts

Voetbal is zoveel meer dan enkel een sport. Het heeft de kracht om de inwoners van een land samen te brengen voor een gemeenschappelijke passie, welke achtergrond ze ook hebben. Want sport heeft de kracht om levens te veranderen, elke dag opnieuw. De komende maanden kan je supporteren voor zowel de heren- als de damesteams met de Argentinië-voetbaltenues. Alle stukken uit de Argentinië-voetbalcollectie zijn beschikbaar in een ruim aanbod aan maten voor zowel heren, dames als kinderen. Er is dus geen enkel excuus om je niet in de kleuren van het Argentijnse team te hullen, of je nu supportert vanaf de tribune met een uitshirt of in je huiskamer met een thuisshirt. Kies je favoriete voetbalshirts, shorts, trainingspakken, sweatshirts en jacks en supporter met al je vrienden en familie.

ARGENTINIË VOETBALTENUES GEMAAKT UIT GERECYCLED MATERIAAL

De Argentinië voetbaltenues zijn niet alleen stijlvol, zacht en comfortabel, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk! Alle kledingstukken uit de FIFA World Cup™-collectie zijn gedeeltelijk of volledig gemaakt uit gerecyclede materialen. Want wij houden niet alleen van voetbal, maar ook van de planeet.

LAAT JE LIEFDE VOOR HET ARGENTIJNSE VOETBAL ZIEN MET ARGENTINIË-VOETBALKLEDING EN -TRAININGSPAKKEN

Argentinië, het land van de voetbalgekte, van passie en van intense strijd. Dat is het land waar jij achter staat. Laat zien dat jouw hart sneller gaat kloppen van het voetbal uit het Zuid-Amerikaanse land en draag de iconische blauw-witte Argentinië-voetbalkleding met trots. Of je het team nu naar de overwinning juicht of jezelf tot het uiterste drijft, in de blauw-witte kleuren zie jij er op en top uit en ben je klaar voor de beste prestaties. Laat je verleiden door Argentinië-trainingspakken, -T-shirts en -tenues en betuig je steun langs het veld, op de tribune of gewoon vanuit huis. Ben je zelf aan het trainen? Laat de Argentijnse kleuren je inspireren het beste uit jezelf te halen en het geweven embleem je extra motivatie geven om in de voetstappen te treden van jouw voetbalhelden.

ARGENTINIË VOETBALKLEDING VOOR ÉCHTE FANS

Volg jij je Argentijnse voetbalhelden op de voet? Dan mag de Argentijnse-voetbalkleding van adidas niet in jouw garderobe ontbreken. Betuig je steun aan het Argentijnse voetbalerfgoed en steek jezelf in een Argentinië-voetbaltenue of -trainingspak, of je nu voetbalt of op de tribune zit. Argentinië is jouw favoriete nationale team en dat laat je zien ook.

SPEEL OF JUICH DE STERREN VAN DE HEMEL MET ADIDAS-TECHNOLOGIE

Laat je inspireren door de onverschrokken voetbalstijl van je Argentijnse voetbalhelden en boezem je tegenstander angst in. Laat adidas je helpen met innovatieve technologie. Zweetafvoerende en vederlichte materialen zorgen ervoor dat jij het hoofd koel houdt, of je jouw team nu aanmoedigt tijdens een spannend moment in de wedstrijd of dat je er zelf een penalty in moet schieten. En dankzij de pasvorm van de Argentinië-tenues geniet je enorme bewegingsvrijheid en word je niet afgeleid.