alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapple-blackapple-whitefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
EEN GELIJK SPEELVELD
We streven ernaar om sport te veranderen en deze toegankelijker, rechtvaardiger en veiliger te maken voor ondervertegenwoordigde gemeenschappen.
we streven ernaar om sport toegankelijk te maken
We passen ons aan en ontwikkelen de basis van sport zodat iedereen kan meedoen.
We veranderen obstakels in mogelijkheden. Bijvoorbeeld door de winkelruimtes van de toekomst te bouwen, onze producten inclusiever te maken dan ooit en community's te betrekken bij ondersteunende programma's en initiatieven.
we streven ernaar om sport rechtvaardiger te maken
We zorgen ervoor dat de community's en marktplaatsen die we bedienen weerspiegeld en gevierd worden door de sport.
We streven naar eerlijkheid en gelijkheid in de sport, zowel op het veld en in de kleedkamer als ver daarbuiten.
WE STREVEN ERNAAR OM SPORT VEILIG TE MAKEN
We beschermen sport als een plek waar fysieke en psychische gezondheid voor iedereen beschikbaar is.
We streven ernaar om sport veilig te maken, zowel fysiek als psychologisch, zodat iedereen volledig zichzelf kan zijn, zonder enige vorm van misbruik of intimidatie.
ONZE STRATEGIE VOOR VERANDERING
We ontwikkelen en werken samen aan programma's die vorm geven aan het leven van mensen in ondervertegenwoordigde gemeenschappen door middel van sport. Door hun behoeften te begrijpen, kunnen we ze helpen meer vrijheid te geven. Of het nu gaat om veiligheid voor vrouwelijke hardlopers die 's avonds gaan hardlopen of om het verbeteren van de toegankelijkheid voor mensen met een beperking, onze visie om sport gelijk te maken betekent dat we een ruimte creëren waar iedereen op dezelfde startlijn begint.
SPORT GELIJK MAKEN VOOR COMMUNITY'S
dames
Van vertegenwoordiging tot veiligheid en toegankelijkheid, we werken eraan om de barrières weg te nemen waarmee vrouwen over de hele wereld in de sport worden geconfronteerd.
ETNISCHE MINDERHEIDSGROEPEN
Door meer toegankelijkheid en veiligheid te bieden, helpen we barrières te doorbreken waar etnische minderheidsgroepen mee te maken hebben.
LHBTQIA+-gemeenschap
We werken samen met vooraanstaande organisaties om programma's te maken waar iedereen welkom is.
MENSEN MET EEN HANDICAP
We werken eraan om ervoor te zorgen dat echt iedereen gelijke toegang tot sport heeft. Dat betekent toegankelijke en inclusieve veilige ruimtes en speelmogelijkheden creëren.
Verhalen
Sport heeft de kracht om levens te veranderen. Van community's tot individuele spelers, we delen inspirerende verhalen die in het teken staan van de sport gelijker maken.
Meer lezen
onze partners & PROGRAMMA'S
Sport gelijk maken is niet iets dat je alleen kunt doen. Daarom werken we samen met changemakers om programma's te ontwikkelen om echte, blijvende impact te creëren.
MEER INFO
seizoenskenmerk
Sport gelijk maken voor meisjes: hoe het adidas Breaking Barriers Project de sport in Europa verandert.
MEER INFO
diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie
Een cultuur wordt gezamenlijk gecreëerd. Of het nu op het veld is of binnen onze organisatie, we hebben frisse perspectieven, open gesprekken en passie nodig om van sport een plek te maken waar iedereen vertegenwoordigd en welkom is.
MEER INFO