alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Atletiekschoenen

 
[21]

GEEF JE AANLOOP MEER KRACHT MET DEZE ATLETIEKSCHOENEN

Bij adidas zijn we atleten en sportliefhebbers in hart en nieren, en daardoor weten we wat jij nodig hebt. We hebben atletiekschoenen gecreëerd die zijn ontwikkeld met jouw doelen en ambities in gedachten, gemaakt met dezelfde passie en toewijding als die jij in je sport stopt. Elk paar is dan ook doordrenkt met innovatie en technologie, zodat jij de allerbeste prestaties kunt leveren in elke atletiekdiscipline.

GESCHIKT VOOR ALLE DISCIPLINES

Of je nu een sprinter, verspringer, hoogspringer of een langeafstandsloper bent, we hebben de perfecte atletiekschoenen voor jou. Ons assortiment omvat schoenen voor alle atletiekdisciplines. In ons gamma vind je dan ook atletiekschoenen met spikes en zonder spikes. Elk paar is gemaakt om je stappen te dempen en te knallen vanaf de afzet. Bovendien hebben we diverse stijlen en kleuren, zodat jij ook nog eens een statement kunt maken op de track. Want naast performance en comfort is stijl ook zeker niet onbelangrijk.

ELKE SECONDE TELT

Wat je atletische doelen ook zijn, onze collectie atletiekschoenen bieden wat je nodig hebt. Als sprinter heb je schoenen nodig die snelle acceleratie mogelijk maken voor explosieve energie, terwijl langeafstandslopers vertrouwen op comfort en duurzaamheid. Hoe dan ook, elke seconde is belangrijk in iedere atletiekdiscipline. Vlieg over de lat, maak snelle draaibewegingen of sprint naar de finish, in onze sprintschoenen voor atletiek is het allemaal mogelijk. Ze zijn ontworpen om aan deze unieke behoeften te voldoen. Je dromen najagen en records breken, vereisen namelijk de juiste uitrusting. Vertrouw op adidas, wij weten wat je voeten nodig hebben.

0

0