alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapple-blackapple-whitefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Zonder een prachtige planeet is er geen prachtige sport, voor de plekken waar we spelen.
ONZE TOEWIJDING
We transformeren ons bedrijf om onze impact te helpen verminderen. En we zijn op een missie om verder te innoveren.
De planeet is een speeltuin. Het is waar we verbinding maken, op ontdekking gaan, en onszelf vinden. Vanaf het begin hebben we sporters altijd gesteund. Maar vandaag de dag verandert klimaatverandering de manier waarop we allemaal spelen. Daarom moeten we er ook voor de planeet zijn. Ja, we weten dat we onderdeel zijn van het probleem. En dat is waarom we onze aandacht verleggen om de impact die we maken te verminderen.
WE MOETEN ER ZIJN VOOR DE PLANEET
De mode-industrie is nog steeds een van de grootste CO2-uitstoters ter wereld. Dus hebben we verandering in eigen handen genomen door de materialen die we gebruiken te heroverwegen. Tegelijkertijd ontwikkelen we oplossingen om producten langer in leven te houden en werken we samen met innovators in onze branche die dezelfde ambitie delen om een circulair systeem te ondersteunen. Samen zijn we actief op zoek naar manieren om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen. En we geven je een platform om impact te maken met Move For The Planet. We doen het voor alle velden. De banen. De kusten. En achtertuinen.
Scoren doen we al meer dan tien jaar. Sinds 2001 publiceren we een duurzaamheidsrapport, zodat je onze acties kunt volgen. In 2019 lanceerden we onze eerste hardloopschoen die in iets nieuws kan worden getransformeerd. Sinds 2022 blijven we onze capaciteiten versterken op het gebied van het volgen en communiceren van de CO2-voetafdruk van ons product .
ONZE REIS
Wij geloven dat sport de kracht heeft om levens te veranderen.
BEKIJK MEER
2024
Sinds 2024 hebben we nieuw polyester zoveel mogelijk vervangen door gerecycled polyester.
2023
Move For The Planet bracht €1,5 miljoen op om community's over de hele wereld te informeren over duurzaamheid
2021
Samen met Allbirds lanceerden we de performance hardloopschoen met de laagste CO2-uitstoot ooit: FUTURECRAFT.FOOTPRINT
2019
We hebben FUTURECRAFT.LOOP gelanceerd, de eerste schoen die volledig van één materiaal is gemaakt, zodat deze na gebruik kan worden vermalen en opnieuw worden gemaakt.
Onze reis is nog niet voorbij. We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren. Omdat we geloven dat we de via sport de kracht hebben om levens te veranderen. Want zonder een prachtige planeet is er ook geen prachtige sport.
ONZE ACTIES
Materialen veranderen
Een nieuwe impuls geven aan de materialen die we gebruiken. En de manier waarop we ze gebruiken.
MEER INFO
Langer dragen
Ontdek manieren om de levensduur van onze producten en materialen zo lang mogelijk te verlengen.
MEER INFO
Voetafdruk verkleinen
We zijn transparant over hoe we onze totale voetafdruk verkleinen.
MEER INFO
Move For The Planet
Je hoeft alleen maar je beste beentje voor te zetten. Want een extra rit, service, heuvel of hoekschop kan al impact maken.
MEER INFO
ONTDEK MEER
ONS JAARVERSLAG