alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HEREN
  • DAMES
  • KIDS
  • NIEUW
  • SPORTEN
  • COLLECTIES
  • OUTLET
Je winkelwagen is leeg

Ballen

 
[97]
Voetbal AFC MINI HOMEVoetbal AFC MINI HOME
Add to wishlist

AFC MINI HOME

Voetbal

1 / 3
Paginavan 3

Ballen

De essentie van elke balsport. De kern van het spel. Zonder sportballen ben je nergens. Voetbal, basketbal, rugby en handbal. Het draait allemaal om dat ene ronde instrument. Met z’n allen rennen we er vol overtuiging achteraan. Om er vervolgens tegenaan te trappen, het weg te smijten of door er op te gaan liggen. Massaal volgen we dit magische, ronde projectiel dat van sportveld naar trainingscourt rolt. Ballen zijn het gereedschap van de sport.

De basis van elke balsport

Op het oog lijkt het alsof ze allemaal hetzelfde zijn. Na het oppompen zijn ze immers allemaal gevuld met een boel lucht. De Butyl binnenbal houdt de lucht netjes binnenboord en de kern van thermoplastisch elastomeer zorgt voor balans. Het verschil tussen de ballen zit ‘m in de gelamineerde constructie van het buitenmateriaal. Uiteraard is dat – net zoals jij – wel tegen een stootje bestand. De buitenballen zijn gemaakt van 100% TPU of robuust rubber. Hierdoor kan er indoor gespeeld worden, maar zijn ze ook te gebruiken in de buitenlucht op het voetbalveldje of de basketbalcourt in het park. Het gestikte materiaal voorziet de sportballen van kwaliteit, betrouwbaarheid en kracht. Op deze voorziet het in extra grip tijdens het werpen of een het juiste effect tijdens menig assist. Deze ballen zijn precies zo ontworpen zodat ze doen wat jij voor ogen hebt.

Laat het spel beginnen

De slijtagebestendige buitenlaag van de ballen biedt ruimte voor bijzondere designs, prints van officiële emblemen en andere uitingen van clubliefde. De ontwerpen zijn geïnspireerd op officieel materiaal dat is gebruikt in de grootste competities van Europa. Geef het publiek nog iets extra’s om naar te kijken en zorg ervoor dat jouw spel nog een tikkeltje beter uit de verf komt. Of je nu basketballer, voetballer, rugbyspeler of handballer bent; koester de sportbal en weet dat je goud in handen (of aan je voeten) hebt.