alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Basketballen

 
[4]
Binnen of buiten, met adidas basketballen heb je een betere grip op je spel. Werk aan je worp met deze slijtvaste basketballen die soepel draaien en maar een kant op willen, richting de winst.

Ga voor het winnende schot met adidas basketballen

Je laat niets tussen jou en het winnende schot komen, wanneer je een van de premium adidas basketballen in handen hebt. Een fijne bounce en de juiste rotatie, gecombineerd met een goede grip geven je controle over je spel. Het materiaal zorgt ervoor dat het vocht van je handen geen kans krijgt, en jij degene blijft die bepaalt waar de bal naartoe gaat. De verbeterde vorm en opvallende rasterlijnen laten jou heersen over het basketbalveld, van vriendelijk potje tot snoeiharde competitie.

adidas basketballen met premium bounce

Met de multifunctionele, robuuste adidas basketballen speel je binnen en buiten je beste game. Het materiaal is geschikt voor hardhout en asfalt. De mini basketballen neem je mee voor een spontaan potje in het park, of je geeft hem aan de junior supersterren in spé, voor hun eerste dribbel. Hou naast het natuurlijk en klassieke, rubber oranje, je ogen open voor limited editions met originele prints. De 3-Stripes herinneren je eraan, dat je kan rekenen op adidas voor al je atletische ambities. De betere basis voor de overwinning leg je met adidas basketballen. Gemaakt om te bewegen.

Geef je spel een extra edge met adidas sportaccessoires

Indoor of outdoor, met adidas sportaccessoires geef je je stijl en performance een extra edge. De basket en de bal mogen dan zijn waar het om draait, de rest van je tenue doet er ook toe. Zorg voor basketbalschoenen in iconische sneaker stijlen die je voeten grip geven op de ondergrond en extra demping bieden voor afzet en landing bij springen en sprints. Basketbalkleding geeft je armen alle ruimte en ga je echt voluit op het veld dan wil je een paar kniebeschermers. Een actief leven en een eigen stijl onderstreep je met adidas.