alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Basketballen

 
[5]
Basketbal Oranje 3-Stripes Rubber X2 BasketbalBasketbal Oranje 3-Stripes Rubber X2 Basketbal

3-Stripes Rubber X2 Basketbal

Basketbal

Basketbal Zwart All Court 2.0 BasketbalBasketbal Zwart All Court 2.0 Basketbal

All Court 2.0 Basketbal

Basketbal

Basketbal Oranje 3-Stripes Rubber Mini BasketbalBasketbal Oranje 3-Stripes Rubber Mini Basketbal

3-Stripes Rubber Mini Basketbal

Basketbal

Basketbal Oranje Pro 2.0 Official Game BasketbalBasketbal Oranje Pro 2.0 Official Game Basketbal

Pro 2.0 Official Game Basketbal

Basketbal

Basketbal Oranje Pro 2.0 Official Game BasketbalBasketbal Oranje Pro 2.0 Official Game Basketbal

Pro 2.0 Official Game Basketbal

Basketbal

Basketballen

Deze sport ontleent haar bestaansrecht aan één essentieel attribuut: de basketbal. Van casually shooting loops tot aan wedstrijden op het hoogste niveau. Van buiten op het pleintje tot aan trainingen in de zaal. Het gaat allemaal om die ene bal. Die is rond, ligt goed in de hand en gaat recht op z’n doel af: de basket. Zonder basketbal geen spel. Zonder spel geen strijd. Scoor de meest doeltreffende ballen en maak jouw driepunters op het basketbalveld.

Altijd aan de bal

Ondanks de op het oog aardig uniforme soortige voorwerpen, zitten er toch fundamentele verschillen in het assortiment basketballen. Het materiaal is daar waarschijnlijk het meest kenmerkende voorbeeld van. Zo zijn rubberen ballen perfect voor beginnende toppers en ontspannen amateurs die voor de fun en voor de eer buiten basketbalpartijtjes spelen. Basketballen vervoegd uit synthetisch leer lenen zich voor het wat serieuzere spel. Allemaal zijn ze voorzien van een binnenbal gemaakt van butyl waardoor er voldoende lucht in de ballen blijft. Trainingen in de sportzaal of wedstrijden op het court, als jij het aankunt, dan kun deze ballen dat ook. Naast het materiaal, variëren de speelballen ook in formaat; klein, middel of groot. Kies de afmetingen die jouw spel het beste liggen en richt het vizier op dat ene doel, de basket.

Je beste spel

Basketbal is een geweldige sport. Geef de toeschouwers dan ook iets om naar te kijken. Sporten in oude, verwassen joggingpakken doet het spel tekort. Betreed het court in iconische, ruimvallende jerseyhemden en die karakteristieke, wijdvallende shorts. Daaroverheen gooi je een stoere hoodie en aan jouw voeten siert natuurlijk het onmisbare sportgereedschap; een paar solide basketbalschoenen. Bal onder de arm, het veld op en dribbelen maar. Op jacht naar die rebounds, afstandsschoten en versnellingen. Over slijtage hoef je je geen zorgen te maken. Net zoals menig professioneel basketbalster, zijn alle soorten basketballen stevig, robuust en bijna niet kapot te krijgen.