alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

basketbal accessoires

 
[149]
1 / 4
Paginavan 4

Accessoires voor basketbal

Accessoires kunnen een cruciale rol spelen. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden de ondersteuning die je nodig hebt. adidas motiveert je om in beweging te komen. Zelfs als je niet onderweg bent naar een workout, kun je het leven met onze accessoires altijd vanuit een sportief oogpunt zien. Ontdek die vernieuwer in jou en laat iedereen zien wat je kunt met adidas accessoires. De accessoires voor basketbal van adidas zijn ontworpen om bij jouw actieve levensstijl te passen.

The brand with the three stripes – adidas accessoires voor basketbal

Onze accessoires bestaan uit gerecycled polyester, katoen, gerecycled nylon, natuurlijk rubber en polyester.

Je vindt trends die al legendarisch potentieel hebben in de accessoirecollecties van merken als Athletics of Performance. Performance staat voor meer motivatie en prestaties.

Met technologieën zoals FORMOTION ben jij voorbereid op elke situatie. Onze accessoirecollecties bestaan uit Essentials, Clima en RDY. Parley wijst een nieuwe rol aan plastic toe en combineert de bescherming van het milieu met high-performance design. Verwerkt plastic afval dat op stranden en in kuststreken wordt opgeraapt, is de basis van elk onderdeel van deze collectie. Zwart, wit, blauw en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze accessoires.

Wil jij de regels breken en herschrijven? Zowel plezier als verbetering zijn mogelijk met onze artikelen voor heren, dames en kinderen. Accessoires voor basketbal van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om dag in, dag uit je doelen te overtreffen.