alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

Voetbal ballen

 
[44]

Voetbal is de populairste sport in diverse landen wereldwijd. Je hebt niet veel meer dan een goede bal nodig. Aan de voetbal ballen van adidas zal het zeker niet liggen.

UCL Club Void Voetbal
UCL Club Void Voetbal
UCL Club Void Voetbal
UCL Pro Void Voetbal
Al Rihla Club Voetbal
Al Rihla Pro Voetbal
Al Rihla Mini Voetbal
Al Rihla Training Hologram Foil Voetbal
Tiro Club Voetbal
Al Rihla Club Voetbal
Al Rihla League Junior 290 Voetbal
Messi Club Voetbal
Al Rihla League Voetbal
Al Rihla Competition Voetbal
Al Rihla League Junior 350 Voetbal
Al Rihla Club Voetbal
Al Rihla League Voetbal
Messi Mini-Voetbal
Al Rihla Club Voetbal
Al Rihla Pro Beach Voetbal
Tiro Competition Voetbal
Al Rihla Club Voetbal
Tiro Club Voetbal
Al Rihla Training Sala Voetbal
Tiro League TB Voetbal
UCL Club Void Voetbal
Al Rihla Pro Sala Voetbal
UEFA Nations League Pro Voetbal
Duitsland Al Rihla Club Voetbal
Tiro Club Voetbal
UCL Pro Void Winter Voetbal
Al Rihla Club Voetbal
Al Rihla Club Voetbal
Al Rihla Pro Winter Voetbal
Tiro Match Voetbal
Al Rihla Pro Promo Commercial Voetbal
Tiro Club Voetbal
UCL Training Void Texture Voetbal
UCL League Void Voetbal

Voetbal ballen van adidas voor jouw favoriete sport

Voetbal is een van de meest beoefende sporten ter wereld. Sommige mensen worden bij wijze van spreken met de bal in de hand geboren en werken hard om als prof ontdekt te worden. Anderen spelen het liefst recreatief, na een lange werkweek met een stel vrienden. Een ding staat bij deze sport altijd centraal, en dat is dat je zonder voetbal ballen nergens bent. Maar wist je ook dat de ene voetbal bal niet de andere is? Bij adidas vind je voetbal ballen voor ieder type speler, jong en oud.

Diverse soorten ballen voor voetbal

Denk je dat je alle ballen voor voetbal enkel met het kenmerk ‘rond’ over een kam geschoren kunnen worden? Dan heb je het mis, want voetbal ballen zijn er in de meest uiteenlopende soorten. Denk hierbij aan ballen die je in je vrije tijd gebruikt. Hierbij maak je onderscheid tussen ballen voor op straat, gras en het strand. Voor de fanatieke voetballer zijn er ook trainingsballen en wedstrijdballen beschikbaar. Ook is er onderscheid in grote en kleinere ballen, afgestemd op de leeftijd van de speler. Kinderen van 8 tot 12 jaar spelen bijvoorbeeld met een maat 4 bal die lichter en makkelijker te controleren is dan een maat 5 bal voor kinderen ouder dan 12 jaar.

Ballen voor de zwaarste trainingen en wedstrijden

De ballen van adidas voetballen niet alleen heerlijk onder de meest uiteenlopende omstandigheden, ze zien er ook nog eens supertof uit. Felle kleuren, snelle patronen en jij hebt enkel oog voor de bal. Kies voor een latex binnenbal voor een extra responsieve bal met meer balcontrole. Een butyl binnenbal houdt daarbij de lucht beter vast en blijft langer hard. Dankzij de sterke buitenlaag van slijtvast polyurethaan met een leernerf textuur gaan jouw adidas voetbal ballen extra lang mee.