alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

Voetbalsokken

 
[29]

De anatomische designs van de voetbalsokken zorgen voor de ideale pasvorm en de lichtgewicht demping zorgt voor extra ondersteuning. Door de toepassing van vocht absorberende materialen blijven jouw voeten de hele wedstrijd fris en fit.

Milano 16 Sokken
FC Bayern München 22/23 Derde Sokken
Bosnië 22 Sokken
Manchester United 22/23 Thuissokken
Adi 21 Sokken
Real Madrid 22/23 Derde Sokken
Zweden 22 Thuissokken
Arsenal 22/23 Derde Sokken
FC Bayern München 22/23 Wiesn Sokken
Arsenal 22/23 Thuissokken
Juventus 22/23 Thuissokken
Juventus 22/23 Thuissokken
Juventus 22/23 Derde Sokken
Adi 21 Sokken
Juventus 22/23 Derde Sokken
Zweden 22 Thuissokken
België 22 Uitsokken
Duitsland 22 Keeperssokken Thuis
Juventus 21/22 Third Sokken
Spanje 22 Uitsokken
Manchester United 22/23 Uitsokken
FC Bayern München 22/23 Thuissokken
Sokophouders
Adi 21 Sokken

Stijlvolle voetbalsokken waarmee je stevig in je schoenen staat

Met voetbalsokken van adidas maakt elke voetballer zijn tenue compleet. Met stijlvolle designs geven de sokken extra allure aan elke voetbaloutfit. Zo maak je indruk op jouw tegenstander nog voordat de wedstrijd is begonnen. Als de game dan eenmaal gaat beginnen, stap jij zelfverzekerd het veld op. De hele wedstrijd sta jij stevig in je schoenen en voel je hoe het comfort van de sokken jou en je team naar de overwinning helpen.

Sokken voor voetbal voor stabiliteit en ondersteuning

Behalve dat deze sokken voor voetbal jou een stijlvolle uitstraling geven, zijn ze ook heel functioneel. Bij het ontwerpen van de voetbalsokken worden namelijk continue de nieuwste technologische ontwikkelingen gevolgd en toegepast. Zo helpen deze sokken je bij het neerzetten van een topprestatie. Elke keer weer. Een voering bij de hielen en tenen zorgt voor extra versteviging voor optimale stabiliteit. De formotion pasvorm geeft jou maximale bewegingsvrijheid, zodat jij elke onverwachte beweging kan maken die nodig is om jouw tegenstander om de tuin te leiden. De vochtabsorberende materialen die gebruikt zijn, voeren zweet snel af. Zo blijf jij iedere wedstrijd gefocust. Dat wordt scoren!

Maak jouw voetbaltenue compleet

Ben jij op zoek naar voetbalsokken voor jezelf of voor het hele team? Ga als eenheid voor een klassieke voetballook met eenzelfde paar lange sokken of kies ieder een paar dat het beste past bij je individuele stijl. De herkenbare adidas 3-Stripes geven jouw outfit een extra professioneel en sportief tintje. Met keuze uit verschillende modellen, kleuren en designs zitten er voor elke voetballer een paar sokken bij waarmee hij of zij het voetbaltenue compleet maakt.