alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

Zaalvoetbalschoenen

 
[18]
Indoor-voetbalschoenen hebben een gumrubberen zool die is ontworpen voor harde en gladde velden; deze laat geen strepen achter, is flexibel en biedt maximale grip op verschillende vlakke ondergronden
Samba Leren Schoenen
X Speedportal.3 Indoor Voetbalschoenen
Predator Edge.3 Indoor Voetbalschoenen
Predator Mutator 20.3 Veterloze Indoor Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Indoor Voetbalschoenen
Copa Sense.3 Indoor Voetbalschoenen
Predator Edge.3 Indoor Voetbalschoenen
X Speedportal.3 Indoor Voetbalschoenen
X Speedportal.1 Indoor Voetbalschoenen
Copa Sense.3 Indoor Sala Voetbalschoenen
Predator Mutator 20.3 Indoor Voetbalschoenen
Predator Mutator 20.3 Indoor Voetbalschoenen
Predator Edge.3 Indoor Voetbalschoenen

Zaalvoetbalschoenen voor een 100% score

Verschillende ondergronden vragen om verschillende soorten voetbalschoenen. Met zaalvoetbalschoenen van adidas houd jij perfecte grip op de gladde zaalvloer. De stroeve rubberen zool geeft jou de houvast die jij nodig hebt bij iedere schijnbeweging. De zolen van de schoenen zijn voorzien van non-marking zolen. Hierdoor laat jij geen strepen achter op de vloer van de zaal.

Ultieme balcontrole met voetbalschoenen voor de zaal

Voetbalschoenen voor de zaal geven je de juiste demping op de hardere ondergrond. Dankzij de EVA-middenzool worden de schokken van jouw stappen goed opgevangen om de belasting van je gewrichten te minimaliseren. Bepaal zelf wel materiaal zaalvoetbalschoenen het best bij je past, ademend leer of lichtgewicht textiel of synthetisch leer. Enkele modellen maken gebruik van ademend mesh, waarmee je oververhitte voeten voorkomt. Iedere model adidas schoen zit als gegoten en biedt comfort, grip, balcontrole en ondersteuning op ieder vlak.

Het perfecte paar voor jou

Zaalvoetbalschoenen laten jou niet alleen als het ware door de zaal zweven, je wil er ook graag de blits mee maken. Alle ogen zijn gericht op jou wanneer jij met een flitsend paar op de goal afstormt. Kies voor een paar met sok voor stabiliteit om de enkel of houd het bij de traditionele veterschoen. Kleuren in overvloed en wat te denken aan opvallende en iconische designs, zoals de 3-Stripes? Let erop dat je met zaalschoenen niet buiten loopt. Dit is niet alleen belangrijk om te voorkomen dat ze vies worden en daardoor niet meer binnen gebruikt kunnen worden. De zolen zijn zachter dan de schoenen die wel voor het dragen op straat gemaakt zijn. Ga je er dan toch mee buiten lopen, dan slijten de zolen sneller.