alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Turf voetbalschoenen

 
[60]
Voetbal Blauw X Speedflow.1 11/11 Turf VoetbalschoenenVoetbal Blauw X Speedflow.1 11/11 Turf Voetbalschoenen

X Speedflow.1 11/11 Turf Voetbalschoenen

Voetbal

Voetbal Zwart Kaiser 5 Team VoetbalschoenenVoetbal Zwart Kaiser 5 Team Voetbalschoenen

Kaiser 5 Team Voetbalschoenen

Voetbal

Voetbal Zwart Mundial Team VoetbalschoenenVoetbal Zwart Mundial Team Voetbalschoenen

Mundial Team Voetbalschoenen

Voetbal

1 / 2
Paginavan 2

Voetbalschoenen voor turf

Je kunt stijl met vrije tijd en sport combineren met adidas schoenen. Schoenen van adidas maken niet alleen indruk met hun stijl, maar staan ook voorop op het gebied van comfort. Geen afstand is te ver, geen tegenstander te sterk. Als jij voetbal speelt, bieden deze adidas schoenen optimale ondersteuning bij elke beweging als jij en je team mikken op de overwinning. adidas voetbalschoenen verzorgen je voeten en bieden puur comfort, dus dat betekent dat je van elk moment kunt genieten. De voetbalschoenen voor turf van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

The brand with the three stripes – adidas voetbalschoenen voor turf

Snelheid, behendigheid en scherpte op het veld – wat voetbal betreft wil je geen compromissen sluiten: voetbalschoenen van adidas.

Predator, X en Tango zijn onze populaire voetbalschoenencollecties. Wat schoenen betreft gaat het om meer dan alleen maar stijl. Uiteindelijk moeten we de hele dag op onze voeten kunnen rekenen. Om die reden is het voor ons van groot belang dat adidas schoenen zowel comfortabel als stijlvol zijn. Onze voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in zwart, turquoise, geel en tal van andere kleuren.

Wil jij de regels breken en opnieuw schrijven? Zowel plezier als verbetering zijn mogelijk met onze artikelen voor heren, dames en kinderen. Turf – op dat allesbepalende moment moet jij laten zien wat je kunt. Met adidas gear heb je de best mogelijke uitrusting om precies dat te doen. Je vindt schoenen voor de stevige ondergrond, het kunstgras, de zaal, de zachte ondergrond, het multi ground en de baan in onze uitgebreide collectie. Voetbalschoenen voor turf van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om elke dag opnieuw je doelen te overtreffen.