alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Keeperhandschoenen

 
[13]
Met adidas keeperhandschoenen ben je voorbereid op ieder schot. De handschoenen geven je handen de bescherming die ze nodig hebben. Zo sta je comfortabel op doel en kan je je volledig focussen op het spel.

Keeperhandschoenen gemaakt van de beste materialen

De handschoenen uit onze collectie zijn voorzien van foam handpalmen om het contact tussen je handen en de bal zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze professionele keeperhandschoenen zijn gemaakt van een combinatie van polyester, elastaan en nylon voor de beste prestaties. Bovendien zijn ze voorzien van anatomische flexzones voor superieure controle. Daarnaast vind je in de collectie stevige trainingshandschoenen die zijn gemaakt van polyester en polyurethaan. Deze zijn voorzien van een elastische band voor de perfecte pasvorm.

Voor ieder gelegenheid de perfecte handschoenen voor keepers

Als je op zoek bent naar handschoenen voor keepers voor je training, de wedstrijden of hybride handschoenen voor beide, dan hebben wij geschikte modellen voor jou. Ervaar professionele adidas keeperhandschoenen met negatieve stiknaden, extra stroeve handpalmen en vingerondersteuning om optimaal te presteren tijdens een belangrijke wedstrijd. Ook hebben we robuuste trainingshandschoenen met positieve stiknaden om de ene na de andere bal tegen te houden voor langdurig gebruik. Welke handschoen je ook kiest, je geniet altijd van optimaal comfort en bescherming.

Keepers presteren op ieder moment met onze handschoenen

Bij het ontwerpen van de handschoenen is rekening gehouden met de behoeften van iedere keeper. Tijdens de wedstrijd is het extra belangrijk om optimale grip te hebben op de bal, zodat de bal nooit door je handen slipt. De extra stroeve keeperhandschoenen geven jou tijdens wedstrijden dan ook de beste grip. Zo kan je nét die extra bal tegenhouden en het verschil maken in de wedstrijd. De handschoenen specifiek ontworpen voor trainingen zijn extra duurzaam voor langdurig gebruik maar hebben net iets minder grip en touch. Deze types handschoenen vullen elkaar perfect aan, maar uiteraard kan je beide modellen voor zowel je wedstrijden als je trainingen gebruiken als dat je voorkeur heeft.