alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 DAGEN
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

Keepershandschoenen

 
[25]

Met adidas keepershandschoenen laat je zien dat het goal jouw territorium is en niet die van de tegenstander. Laat geen enkele bal door en voorzie je handen van extra grip, ultieme bescherming en optimaal comfort.

Keeperhandschoenen

Een voetbalteam kan de sterren van de hemel spelen, maar winnen zal niet tot de mogelijkheden behoren als de keeper zijn werk niet goed doet. Het is niet voor niets dat goede keepers als grote helden gezien worden. Als keeper ben je niet alleen afhankelijk van je eigen kwaliteiten, maar ook van die van je keeperhandschoenen. Want een keeper is niets zonder zijn handschoenen.

De beste grip en absorptie bij alle omstandigheden

Aan de verdediging de taak om de bal bij het doel uit de buurt te houden. Mocht de tegenstander toch door de verdedigingslinie komen dan is het aan jou om te voorkomen dat de bal van de tegenstander in het doel terecht komt. De juiste keepershandschoenen ondersteunen jouw keeptalent en maken jouw werk een stukje comfortabeler. Ze geven je geweldige grip en schokabsorptie bij alle omstandigheden. Draagcomfort is heel belangrijk als het op keeperhandschoenen aankomt. Positieve stiknaden zorgen voor een comfortabele pasvorm. Het elastiek en klittenband rond de pols laat je de handschoen perfect om jouw hand en pols sluiten. Er zijn heel veel verschillende modellen adidas keepershandschoenen. Niet alleen qua kleur en print, maar ook qua eigenschappen. Vind je elastiek en klittenband rond je polsen bijvoorbeeld niet fijn, dan kun je voor handschoenen met een compressiesluiting kiezen. Voetbalhandschoenen met Demonskin controle-elementen op de handrug laten je extra accuraat en krachtig de bal wegstoten en keeperhandschoenen met een gebreide handrug hebben een extra flexibele pasvorm.

Junior keeperhandschoenen voor de jeugdige keepers

Speciale junior keepershandschoenen zijn ideaal voor jongere keeptalenten. De stevige demping neemt de impact van een schot extra goed op. Het stroeve latex kleeft gemakkelijk aan de bal en de vingers zijn voorzien van plaatjes die ondersteunen bij afweren, vangen en gooien. De plaatjes worden stugger wanneer er druk op wordt uitgeoefend. Zo wordt het keepen net even wat makkelijker en daarmee leuker.