alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Voetbaltenues

 
[286]
Als voetballer is het belangrijk dat jij elke beweging kunt maken waar het spel om vraagt. De bewegingsvrijheid van de voetbaltenues ondersteunt jou hierin. De tenues houden jou fit door zweet snel af te voeren.
1 / 6
Paginavan 6

Scoor jouw favoriete voetbaltenues

Voor alle voetballers heeft adidas een passend tenue. Van een klassieke uitstraling tot professionele designs en van complete voetbaltenues tot shirts en shorts die jij zelf kunt matchen en mixen. Elke voetballer heeft zijn eigen stijl. Dat geldt voor zowel kleding als spel. Shop een tenue dat bij jouw persoonlijkheid past of spreek met je team af om als eenheid op het veld te verschijnen in een zelfde outfit. Maak af met bijpassende sokken en professionele schoenen en jullie zijn klaar om te scoren.

Een hoge kwaliteit voetbal outfit

Met jarenlange kennis en ervaring met het fabriceren van de beste voetbaltenues, weet adidas ondertussen hoe te voldoen aan de behoeften van de voetballer. Dit voel je terug in onze voetbal outfits. De vochtabsorberende materialen zorgen ervoor dat jij je elke training en wedstrijd fit blijft voelen. Doordat zweet snel wordt afgevoerd, koel jij niet af en blijven je spieren soepel om elke beweging te maken die nodig is voor de overwinning. De optimale bewegingsvrijheid die jij ervaart door de elastische modellen faciliteert jou nog meer om spel na spel een topprestatie neer te zetten.

Haal het beste uit jezelf en het beste uit je kleding

Door het comfort en de kwaliteit en functionaliteit van de outfits haal jij met de voetbaltenues van adidas het beste uit jezelf. Wil je ook het beste uit je kleding halen? Volg de wasvoorschriften van de tenues om de hoge kwaliteit zo lang mogelijk te waarborgen. Zo heb jij nog vele trainingen en wedstrijden plezier van jouw nieuwe outfit en blijf je nog lang als een echte prof op het veld verschijnen.