alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Arsenal trainingspakken & tenues

 
[90]
Met de Arsenal trainingspakken en tenues laat jij je passie zien voor de Gunners. De aangename, zachte stoffen van de stijlvolle, originele Arsenal kits zijn perfect voor in het stadion en op het veld.
1 / 2
Paginavan 2

Vol passie met Arsenal trainingspakken en tenues

Jij laat je clubliefde zien op de tribune, het trainingsveld en als onderdeel van je casual outfit. Je passie voor de Gunners is namelijk altijd onverminderd aanwezig. Ontworpen met AEROREADY materiaal met uitstekende vochtabsorberende en ademende kwaliteiten. Zo blijf jij droog en comfortabel tijdens intensieve trainingen. Ga je teamgenoot voorbij met passeerbewegingen die je hebt geleerd van je favoriete Arsenal spelers. De authentieke uit en thuis ontwerpen draag je ook comfortabel thuis op de bank als de Arsenal sterren weer een klinkende zege binnenhalen in eigen stadion of op bezoek bij de concurrent. Voel de passie in de Arsenal trainingspakken en tenues op ieder moment.

Officiële Arsenal kits voor een authentiek gevoel

Met de officiële Arsenal kits voor heren, dames en junioren kan de hele familie genieten van legendarische overwinningen van de toppers van Arsenal. De Gunners hebben al vele historische wedstrijden gespeeld en er zullen er nog velen volgen. Maak deel uit van de passie voor de club in je Arsenal trainingspak en tenue. Draag exact dezelfde kleding als de spelers als ze het veld op komen. Met het Arsenal shirt blijft je outfit ook intact als het trainingsjack uitgaat en de spanning zijn hoogtepunt bereikt.

Aanstormend voetbaltalent traint in een Arsenal trainingspak

Vol vertrouwen gaat jouw voetbaltalentje met plezier naar de training in een Arsenal trainingspak. Wat ze op de training leren en laten zien komt tot uiting tijdens de wedstrijd. Je zoon of dochter maakt zich klaar tijdens de warming-up in een Arsenal tenue. Als de overwinning binnen is blijven ze lekker warm in hun Arsenal trainingspakken en tenues. Altijd online bij adidas.