alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Keeperstenue

 
[28]

Keepersgear

Voetbal is de meest populaire teamsport in Nederland en daarnaast is niet alleen het spelen maar ook het volgen van professioneel voetbal een geliefde hobby van vele Nederlanders. De meeste helden van het voetbal zijn echter meestal geen keepers, denk aan Pelé, Maradona of Cruijff. Maar eigenlijk verdient een goede keeper evenveel waardering. Zij zijn ook zeker echte helden binnen een team. Er staat veel druk op de schouders van een keeper aangezien elke fout die gemaakt wordt, een punt betekenen voor de tegenstander. Voor keepers is de juiste gear ontzettend belangrijk, goede handschoenen en ondersteunende voetbalschoenen kunnen een verschil van dag en nacht maken.

Keepershandschoenen adidas: een echte must voor elke keeper

Vroeger speelden keepers zonder handschoenen, maar sinds de jaren 80 zien we eigenlijk nooit meer keepers het doel betreden zonder bescherming voor de handen. De handschoenen van adidas beschikken over de nieuwste adidas technologieën om de vingers en handen optimaal te beschermen en ondertussen een goede grip op de bal te bieden. Zo zorgt adidas’ Soft Grip Pro-latex voor een uitstekende demping van de schok die meekomt met de bal en biedt het optimale grip.

Voetbalkleding adidas voor spelers en keepers

Naast dat de juiste gear belangrijk is, kan goede voetbalkleding ook een groot verschil maken. Zo raden wij aan om te kiezen voor sportkleding die gemaakt is van een ademende stof. De voetbal kleding van adidas is veelal gemaakt met speciaal materiaal. Dit is een innovatieve stof dat zweetafvoerend is zodat jij droog en koel blijft terwijl jij de ballen van het doel kunt houden of jouw beste shots op het veld kunt laten zien. Tevens is deze collectie voetbalkleding te vinden in de stijl van jouw favoriete club, van FC Bayern tot Real Madrid. Zo kun jij altijd laten zien waar jouw voetbalhart ligt.