alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 100 DAGEN
adidas cadeau kaart nu online verkrijgbaar

Fleecevesten

 
[25]

Fleecevesten

Zacht. Sterk. En precies warm genoeg. Fleece jacks zijn de items waar iedereen stiekem in wil wonen. Ultiem comfort waarmee je jouw bovenlichaam een groot plezier doet. Er hangt echter een klein taboe om dit gegeven heen. Het kledingstuk zou saai en voornamelijk old-fashioned zijn. Wij zien het als missie om het tegendeel te bewijzen. Dit sportieve materiaal kent enkel pluspunten. Daarmee is fleece is een de meest verrassende verrijking in je kledingkast. 

Kies wijs, kies voor fleece

Dit uitermate warme, maar ook ietwat stugge materiaal leent zich vooral voor het bovenste gedeelte van jouw lichaam. Fijne vesten, stoere jacks en delicate tops. Fleece heeft het vermogen om zich geruisloos om jouw lichaam heen te wikkelen en mee te rekken met elke beweging die je maakt. Op het eerste gezicht oogt het materiaal dik, stevig en ietwat weerbarstig. Maar onder deze sterke schil schuilt een aangenaam verrassingseffect. Wanneer je fleece jacks beter leert kennen, weet je dat de binnenkant een ademende wafelstructuur heeft dat ook nog eens het vermogen heeft om subtiel vocht af te voeren. En naast zachtaardig zijn deze fleece items ook nog eens superslim. Huidirritatie door schuren wordt door de platte naden vriendelijk, doch dringend te kop ingedrukt. 

Onmisbaar voor de outdoor avonturiers: fleece

Wie aan fleece denkt, denkt aan buitensporten. Het fleece jack en fleece tops zijn jouw beste wandelkameraden wanneer je op pad gaat of de bergen in trekt. Gecombineerd met de beste outdoor-uitrusting zoals wandelbroeken, bergschoenen en windjacks ben jij een volleert loper. Niet alleen bestand tegen lange afstanden, maar ook weerbaar tegen verschillende weerelementen. Fleece is niet alleen waterdicht, maar helpt ook in het op peil houden van jouw lichaamstemperatuur. Ventileren of isoleren. Fleece doet het! Wie voor het ultieme relaxcomfort gaat, combineert de fleece jacks met fijne joggers of strakke leggings die als een tweede huid aanvoelen. Voor wie het nog niet wist: once you go fleece, you never go back.