alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

Rugby schoenen

 
[15]

De adidas rugby schoenen zitten comfortabel rond de voet en zijn gemaakt van ventilerende, lichtgewicht materialen. De zolen zorgen voor de juiste grip. In deze schoenen maak jij snelheid en blijf je stabiel.

Kakari SG Rugbyschoenen
Rugby Junior SG Schoenen
Rugby Predator Malice SG Schoenen
Malice SG Rugbyschoenen
Rugby Predator Malice SG Schoenen
Rugby Adizero RS7 Soft Ground Schoenen
Malice Elite Rugbyschoenen SG
Malice SG Rugbyschoenen
Kakari Z.0 Soft Ground Rugbyschoenen
Rugby Predator Malice FG Schoenen

Sta stevig in deze rugby schoenen

Een echte rugbyer rent over het veld, maakt onverwachte tactische bewegingen en laat zich door niets en niemand weerhouden om de achterlijn te halen. De rugby schoenen van adidas helpen jou om tijdens de wedstrijd nog steviger in je schoenen te staan en te doen wat nodig is voor de overwinning. Stap zelfverzekerd het veld op en voel hoe deze schoenen jou een extra boost geven. Door het comfort van deze rugby schoenen blijf jij ook fit voor de volgende wedstrijd om opnieuw een topprestatie neer te zetten.

Sportschoenen voor rugbyers met technologisch ontwerp

Als jij in volle snelheid over het veld rent en een battle met de tegenstander niet uit de weg gaat, is het belangrijk dat jij op je schoenen kan vertrouwen. De rugby schoenen van adidas hebben noppen voor optimale grip en zijn gemaakt om veilig onverwachte bewegingen te maken. De lichtgewicht sportschoenen voor rugbyers zitten nauwsluitend en comfortabel rond je voet. Zo word jij niet beperkt in je bewegingsvrijheid en snelheid. Door het ademende materiaal blijven jouw voeten de hele wedstrijd fit en kun jij tot de laatste minuut jouw techniek, kracht en snelheid laten zien.

Sportschoenen met uitstraling

De sportschoenen van adidas zijn niet alleen ontworpen om een topperformance neer te zetten. Er is ook gedacht aan de uitstraling. Al onze rugby schoenen hebben een stijlvolle en professionele look. Door het grote assortiment zit er voor elke rugby liefhebber wel een passende schoen tussen. De 3-Stripes geven een extra sportieve uitstraling aan jouw outfit. De schoenen zijn niet alleen goed voor je prestatie, maar ook voor de planeet als je gaat voor een sportschoen gemaakt van recyclede materialen. Zo draag jij je steentje bij aan het besparen van grondstoffen en plastic vermindering.