alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
adidas / oktober 2019
by William Perkins

Sergio Garcia onthult alles over zijn fantastische twintig jaar aan geschiedenis met adidas golf

Slagen vanuit bomen, Ryder Cup-heldhaftigheden en het leven als een familieman – Piers en Andy van Me And My Golf kruipen onder de huid van de Europese golflegende en 2017 Masters-kampioen.

Me&MyGolf: Goed, laten we over je relatie met adidas praten want jullie zijn al twintig jaar samen!

SG: Het is geweldig. Ik ben al mijn sponsoren dankbaar, maar adidas misschien nog meer voor al hun ondersteuning. Twintig jaar is iets dat je heel makkelijk zegt, maar er zijn maar weinig sporters die een merk zolang trouw blijven. Voor mij laat het zien waar adidas voor staat. Ze stellen het duidelijk op prijs als ze mij in hun merk zien en ik ben heel dankbaar om zo'n geweldige relatie te hebben en het is fantastisch om te zien hoe we ons sinds 1999 hebben ontwikkeld. Toen waren de shirts nog lang, dik en van katoen, tegenwoordig worden er allerleitechnologieën toegepast voor optimaal comfort, ademend vermogen, stretch, looks en alles daar tussenin. Dus het is geweldig om te zien hoe we beiden zijn gegroeid, bijna als een familie.

adidas / oktober 2019
by William Perkins
Tags