alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
adidas / februari 2020

KERWIN FROST: SUPERSTAR

De in Harlem geboren en getogen Kerwin Frost maakt een naam voor zichzelf. Deze veelzijdige entertainer praatte met adidas over alle dingen die veranderen en hoe ontwikkeling hem aan de top heeft gehouden.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-1-all


WINNEN ZIT IN KERWIN'S DNA

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-2-all


Kerwin Frost kent vele gezichten. De in Harlem, New York, geboren en getogen Kerwin heeft heel wat labels—entertainer, komiek, party host en dj—en creëert tegelijkertijd een subcultuur van coole kids in zijn thuisbasis. Kerwin staat bekend om zijn casual maar eigenzinnige stijl en beïnvloedt de nieuwste mode, muziek en culturele fenomenen.

Tijdens zijn projecten probeert Kerwin altijd 100% zichzelf te zijn. "Ik heb niets met geheimzinnigheden en vaagheden," zegt hij. Dat soort dingen probeer ik juist uit te bannen. Met zijn zelfgeproduceerde talkshow 'Kerwin Frost Talks' geeft hij zijn gesprekken een coole en casual vibe—wat uiteindelijk het beste uit zijn gasten haalt. "Het opzetten van deze show was een manier om iedereen een ander beeld van persoonlijkheden te geven en te kijken hoe deze mensen zich in hun dagelijkse leven gedragen," zegt Kerwin. "Er was een heleboel gaande in de cultuur dat gewoon niet werd vastgelegd... niemand deed het, dus greep ik de kans."

Ik wilde dingen gewoon weer leuk maken, weet je... plezierig, draagbaar.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-3-all


DE COOL KID VAN DE NIEUWE GENERATIE

Voor Kerwin is social media een goudmijn van kansen. "Voor mij is social media een pro. Zonder dat zou ik niet zijn geweest waar ik nu ben. Dus, respect," zegt hij. Zijn gevoel voor humor en zijn openhartige selfies met vrienden als Tyler The Creator hebben de aandacht van meer dan 180.000 mensen op Instagram getrokken. Maar afgezien van de likes en reacties weet Kerwin met beide voeten op de grond te blijven en blijft hij trouw aan zijn talent. "Dat is het geheim voor alles: de balans vinden. Je kunt nooit te veel social media doen, maar als je de macht krijgt, moet je het wél op de juiste manier doen," aldus Kerwin. "Ik denk dat een heleboel mensen daar moeite mee hebben."

De grondlegger van Spaghetti Boys—een online creatieve outlet gericht op kunst, muziek en mode—heeft altijd geweten dat je open moet zijn om de volgende stap te bereiken. "Veranderen is lastig, maar weet je, niet veranderen is nog lastiger."

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-4-all

Ik weet niet waar ik moet beginnen om te vertellen wat voor een eer ik het vind om deel uit te maken van zo'n divers, krachtig team van creatives.

TEGEN DE STROOM IN

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-kerwin-5-all


Het is Kerwin's energie die hem de flexibiliteit geeft om zijn creativiteit overal te laten gelden. "Je moet tegen de stroom in gaan en je hart volgen... Je moet gewoon jezelf zijn," zegt hij.

adidas / februari 2020
Tags