alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
adidas / februari 2020

TEAM SUPERSTAR: YARA SHAHIDI

Ze is een actrice, producent en groot voorstander van verandering. Yara Shahidi is de ster om in de gaten te houden. Zij inspireert haar leeftijdsgenoten om de wereld tot een betere plek te maken.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-yara-1-all


FAMILIE: HET ULTIEME TEAM

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-yara-2-all

Voor Yara betekent een team familie. Met een Afrikaans-Amerikaanse moeder en een Iraanse vader groeide de 'Grown-ish' ster op in een omgeving die haar passie en overtuiging ondersteunden om een betere wereld te creëren. Ze heeft altijd geweten dat succes je niet zomaar komt aanwaaien. Het gebeurt alleen met de oprechte ondersteuning van je dierbaren. "Ik beschouw mijn team echt als mijn supportnetwerk," zegt de actrice. 'Mijn advies is om altijd een supportnetwerk op te bouwen... want dit netwerk steunt me zoals ik ben."

Als oudste probeert Yara haar familie waar nodig te ondersteunen. "We hebben een regel dat als een van ons aan een nieuw project begint, we altijd daar zijn om elkaar te steunen en elkaar op de set te bezoeken," zegt Yara. "Wat ik geweldig vind aan mijn achterban is dat ze hele wereld met me overgaan. Ik ben zo ontzettend dankbaar om mensen om me heen te hebben die letterlijk de hele wereld voor jou over willen gaan."

Wat ik het mooiste aan mijn generatie vind is in plaats van het vooropstellen van één ding, we voor eenheid kiezen en dat we begrijpen dat we elkaar nodig hebben om geweldige prestaties te leveren.

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-yara-3-all


DE WERELD STEM VOOR STEM VERANDEREN

Slechts één maand voor haar 18e verjaardag lanceerde Yara Eighteen x 18, een onpartijdig platform dat tieners helpt om de huidige status van politiek en hun macht in de stemhokjes te helpen begrijpen. Yara zag een kans om haar leeftijdsgenoten te ondersteunen, en dit was haar manier om ze de hulpmiddelen te geven om een impact te maken.

"In plaats van ons te concentreren op één ding, kunnen we samenkomen als team en ons focussen op dingen die we als individu belangrijk vinden." Met haar liefde voor de samenleving blijft Yara kennis verspreiden om leeftijdsgenoten te inspireren om een verschil in de wereld te maken.

De motivatie achter het doorvoeren van verandering is iets wat mijn familie me echt heeft meegegeven. Mijn ouders hebben mij en mijn broers altijd aangemoedigd om te zorgen dat alles wat we doen, een groter doel heeft.

DE WEG VOORWAARTS

originals-ss20-superstar-drop2-launch-story-blog-secondary-yara-4-all

Tegenwoordig is Yara een kampioen van vrouwenrechten, STEM-initiatieven en sociale kwesties, zoals justitiële hervormingen. Haar openbare pleidooi wordt door velen geprezen—waaronder Michelle Obama, die een aanbevelingsbrief schreef voor Yara's toelating tot de Universiteit van Harvard.

Als ze praat over hoe ze haar carrière gebruikt om veranderingen door te drijven, zegt de winnares van de NAACP Image Award, "Ik denk dat acteren en het maken van veranderingen nauw met elkaar zijn verweven. Het komt eigenlijk voort uit de letterlijke en figuurlijke nalatenschap van wat acteurs hebben gedaan om ruimte voor andere mensen te creëren." Het kan voor Yara alleen nog maar mooier en grootser worden.

adidas / februari 2020
Tags