alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

beige dames jas

 
[7]

Beige jassen voor dames

Nu hebben we ook onze originele adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. adidas jassen zitten perfect en zijn een onmisbare laag. De beige jassen voor dames van adidas zijn ontworpen om bij jouw actieve levensstijl te passen.

Gemaakt voor creators – Beige parka's dames

MyShelter, Clima en RDY zijn onze bekende jassencollecties.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen dames de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. Of het nou voor, tijdens of na de training is, als echte sporters weten wij dat details vaak het verschil maken. En dat is precies waarom onze damesoutfits perfect zijn afgestemd op het hoogste niveau voor het dagelijks leven en sport. Beige jassen voor dames van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om elke dag jezelf te blijven verbeteren.