alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

bomberjack dames groen

 
[2]
Dames Sportswear Groen Parley BomberjackDames Sportswear Groen Parley Bomberjack

Parley Bomberjack

Dames Sportswear

Groene bomberjacks voor dames

Nu hebben we ook onze originele adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. adidas bomberjacks zitten perfect en vormen een belangrijke laag. Met deze groene bomberjacks voor dames ben je uitstekend uitgerust.

Gemaakt voor creators – adidas groene bomberjacks voor dames

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te transformeren – adidas producten voor dames. Of het nou voor, tijdens of na de training is, als echte sporters weten wij dat details doorgaans het verschil maken. En dat is precies waarom onze damesoutfits perfect zijn afgestemd op het hoogste niveau voor het dagelijks leven en sport. Groene bomberjacks voor dames van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag opnieuw jezelf te blijven verbeteren.