alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Disney T-shirts

 
[14]

Op avontuur in Disney T-shirts

Disney is een wereldwijd begrip en de bekende figuren inspireren niet alleen kids en jongeren, maar ook volwassenen om tot grote hoogten te stijgen. Treed op sportief gebied in de voetsporen van iconen in de Disney T-shirts van adidas. Geef je actieve en ook minder actieve leven glans met Disney! Er zijn shirts voor alle leeftijden, in alle kleuren en maten en met een grote variatie aan prints. Geef je leven een vleugje magie en toon je liefde voor Disney en adidas!

Een Disney T-shirt van adidas geeft je vleugels

In een Disney T-shirt van adidas voel je de magie en word je door je helden als het ware opgetild! Je voelt je sterk in een shirt van krachtig katoen, waar zelfs de Hulk niet uit kan scheuren. Ben je een klauteraar à la Spiderman, dan zal niet alleen de print op dit shirt je aanspreken, maar zal het zachte katoen je de souplesse geven om naar grote hoogten te stijgen. Zoveel helden, zoveel Disney T-shirts – bij adidas vindt iedereen een favoriet shirt met zijn of haar alter ego. 

Draag samen met Disney en adidas bij aan een betere wereld

adidas zet zich in voor het terugdringen van de berg aan plastic afval. De Disney T-shirts met de zo herkenbare 3-Stripes en bijvoorbeeld Spiderman zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde katoen. Maar ook de wat lievere Disney T-shirts met Minnie Mouse op de voorkant voor meisjes zijn van deze verantwoorde stof gemaakt – zo lever ook jij een bijdrage aan een beter klimaat en een betere toekomst voor de generaties die komen. Met andere woorden, door te kiezen voor T-shirts van Disney, kies je voor duurzaamheid. En dus ben je sowieso al een held! En weet je dat je naast de Disney T-shirts bij adidas nog veel meer artikelen met de Disney helden vindt? Mix en match voor een magische outfit!