alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

winterjassen groen

 
[45]

Groene winterjassen

Creators zijn een nieuwe, zelfbewuste generatie die hun eigen regels opstellen en zich individueel uitdrukken via hun stijl en kleding. Onze artikelen staan voor een sportief, comfortabel design voor in je vrije tijd. Jij kunt je grenzen overstijgen en je dromen uitdragen met de adidas collectie voor buitenactiviteiten. Of het nu ver weg van de stad is of in de urban ratrace. Met deze groene winterjassen ben je uitstekend voorbereid.

Gemaakt voor creators – adidas groene winterjassen

Clima, MyShelter en RDY zijn onze populaire winterjassencollecties.

Wil jij de regels breken en herschrijven? Zowel plezier als verbetering zijn mogelijk met onze artikelen voor heren, dames en kinderen. De toekomst start nu. Shop adidas winterjassen en schitter.