alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

hardlopen hoofdband

 
[35]
Sportswear Logo MutsSportswear Logo Muts
Add to wishlist

Logo Muts

Sportswear

Hoofdbanden voor hardlopen

Accessoires kunnen een cruciale rol spelen. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden de ondersteuning die je nodig hebt. Het kenmerkende adidas design komt overal in terug. Op deze manier hopen we je te inspireren om je iedere dag authentiek en zelfverzekerd te voelen. Ontdek de vernieuwer in jezelf en laat iedereen zien wat je kunt met adidas hoofdbanden. Onze hoofdbanden voor hardlopen bieden je stijl.

Gemaakt voor creators – Hardloopmutsen

Met hoofdbandencollecties als adidas by Stella McCartney, Performance en TERREX ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Zoek je een functioneel ontwerp gecombineerd met performance waar je van op aan kunt wat de omstandigheden ook zijn? adidas Terrex richt zich volledig op buitenactiviteiten en is dus je ideale partner. Performance is ontworpen voor sporters die geen zin hebben om in te leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke focus op performance.

Je vindt hoofdbanden in de Essentials, Duramo en Supernova collecties. Het beschermen van de aarde is belangrijk voor ons. Om die reden hebben we Parley ontwikkeld. Voor deze collectie gebruiken we verwerkt plastic dat op stranden en in kuststreken is verzameld. Parley combineert daardoor de bescherming van de planeet met high-performance design. Wit, blauw, paars en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze hoofdbanden.

Wil jij de regels breken en opnieuw bepalen? Je kunt zowel plezier hebben als jezelf verbeteren met onze artikelen voor heren, dames en kinderen. Hoofdbanden voor hardlopen van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag opnieuw jezelf te blijven verbeteren.