alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content
adidas

Specifieke informatie over herroepen

Beleid inzake retouren en herroeping voor artikelen die in de webshop van adidas zijn gekocht
De meest eenvoudige, door ons geadviseerde manier om uw koopovereenkomst te herroepen en uw producten meteen gratis te retourneren, is om de instructies op te volgen onder een product retourneren. U kunt uw recht om de koopovereenkomst te herroepen echter ook uitoefenen door ons een ondubbelzinnige verklaring toe te sturen waarin u vermeldt dat u de koopovereenkomst herroept. Lees voor meer informatie artikel 2.13 en verder van onze Algemene Voorwaarden.

Herroepingsbeleid digitale diensten en digitale content, zoals uw account
De meest eenvoudige, door ons geadviseerde manier om uw koopovereenkomst voor een digitale dienst of digitale content te herroepen, is door uw account te verwijderen. Dat kunt u doen door in de "Gegevensinstellingen" onderaan onze website de optie "Verwijder mijn gegevens & account" te selecteren. U kunt uw recht om de koopovereenkomst te herroepen echter ook uitoefenen door ons een ondubbelzinnige verklaring toe te sturen waarin u vermeldt dat u de koopovereenkomst herroept. Lees vor meer informatie artikel 9 en verder van onze Clubvoorwaarden.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?