alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kan ik mijn online bestelling annuleren?

Je kunt online bestellingen, in zijn geheel of gedeeltelijk, binnen 15 minuten na plaatsing annuleren.
 
Volg deze stappen op om je bestelling te annuleren
4-1-Order-tracker

1. Ga naar de bestellingstracker. Je vindt je bestelnummer in je bestelgeschiedenis of in de e-mail waarmee we je bestelling bevestigd hebben.

Kopieer en plak je bestelnummer in het veld 'Bestelnummer', voer je e-mailadres in en klik op 'Bestelling volgen'.

4-2-Cancel-items-button2. Klik op de knop 'Items annuleren'. Deze knop is tot 15 minuten na het plaatsen van je bestelling zichtbaar.  
4-3-Select-items-to-cancel3. Selecteer nu de artikelen die je wilt retourneren, geef de retourreden aan en bevestig je annulering.
4-4-Confirmed-refunded4. Zodra je annulering is verwerkt (binnen 2 - 4 uur) wordt er een bevestiging verzonden naar het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je bestelling te plaatsen. Je hoeft óf niks te betalen, óf je ontvangt je geld terug voor de geannuleerde artikelen. 

Met 'terug-op-voorraaditems' kun je deze annuleren via de pagina met bestelgegevens tot het moment waarop het pakket klaar is voor verzending. Lees hier meer

De knop om je bestelling te annuleren is tot slechts 15 minuten na plaatsing zichtbaar. Als de knop niet langer zichtbaar is, is het niet meer mogelijk om je bestelling te annuleren. In dat geval kun je je bestelling ter vergoeding aan ons retourneren zodra je deze ontvangen hebt.

Terugbetalingen

Geld terug na annulering

Creditcard

Visa/Mastercard/American Express

Reservering geannuleerd
PayPal

Onmiddellijke terugbetaling

Klarna

Tot 6 dagen na annulering wanneer je al betaald hebt

Meer informatie over terugbetalingen met Klarna vind je hier

iDeal

Tot 4 dagen na annulering

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?