alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Waarom kunnen jullie mijn bestelling niet verzenden?

Er zijn een paar redenen waarom wij je bestelling niet zouden kunnen verzenden.
 
Dit zijn een paar mogelijke oorzaken:
  • Het artikel dat je hebt besteld is niet meer op voorraad.
  • Je woont in een afgelegen gebied waar we niet kunnen leveren.
  • Je hebt een postbus als bezorgadres opgegeven. Helaas kunnen we niet aan postbussen leveren omdat je voor onze verzendingen voor ontvangst moet tekenen.
  • Er kan zich een betaalprobleem voor hebben gedaan toen je de bestelling plaatste.
  • We kunnen je bestelling niet verzenden als je een winkeladres als bezorgadres hebt ingevoerd. Als je je bestelling in een van onze winkels wilt ophalen, kies dan Click & Collect als bezorgwijze en kies een beschikbare winkellocatie. Voor beperkingen en meer informatie, klik hier.
Als je je bestelling wilt laten bezorgen in een ander land, bestel dit dan op de lokale site (bijv. als je je bestelling wilt laten bezorgen in Frankrijk, bestel dit dan op adidas.fr).

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?