alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Wat moet ik doen als ik het verkeerde artikel heb ontvangen?

Je hebt een bestelling in onze online shop geplaatst en je hebt het verkeerde artikel ontvangen. Dat is natuurlijk heel onhandig en het spijt ons mocht dit gebeuren! We vragen je om online te gaan en het artikel te retourneren voor een terugbetaling, en het artikel of de artikelen opnieuw te bestellen. We kunnen het artikel of de artikelen helaas niet omruilen.
 
Als je het juiste artikel hebt ontvangen, maar in de verkeerde maat, dan kun je het artikel online omruilen voor een andere maat. Als je de verkeerde maat hebt ontvangen, maar de juiste maat hebt besteld, dan kunnen we dat ook voor je oplossen. Neem contact met ons op, dan helpen we je het artikel om te ruilen voor de juiste maat.
 
Tip: als je de optie 'Terugbetaling met adidas e-Gift Card' selecteert (je kunt dit bij de retourstappen kiezen), dan ontvang je direct na de verwerking van je retourzending de terugbetaling als een adidas Gift Card. Deze kun je dan  voor je nieuwe bestelling gebruiken. Als je deze optie kiest, kan het maximaal 14 dagen duren voordat de overschrijving is voltooid. De terugbetaling kan natuurlijk ook voor elk ander artikel worden gebruikt.  
 
Als je je artikel in een adidas-winkel hebt gekocht en het artikel niet helemaal naar wens is, kun je het retourneren of ruilen in de winkel binnen de retourperiode. Onze retourregels en -beperkingen zijn van toepassing.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?