alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Retourbeleid

Weet je niet zeker wat het retourbeleid is? Laat ons je helpen.

Online aankopen

De makkelijkste manier om af te zien van een aankoopovereenkomst en je artikelen tegelijkertijd gratis te retourneren, is het opvolgen van de retourinstructies. Je hebt het recht om je herroepingsrecht uit te oefenen op de aankoopovereenkomst door duidelijk te verklaren waarom je hebt besloten af te zien van het verkoopcontract. Begin bij clausule 2.13 en lees onze Algemene Voorwaarden verder door voor meer details.

Je kunt je online bestelling gratis binnen 30 dagen (of 14 dagen*) na ontvangst retourneren. Als je items hebt ontvangen van een bestelling die uit meerdere pakketten bestaat, dan gaat de retourperiode van 30 dagen in op de dag dat je het laatste pakket hebt ontvangen. Om jouw geretourneerde artikelen volledig te kunnen vergoeden, dien je de items te retourneren in een gepaste verpakking. De artikelen dienen niet meer dan nodig gebruikt, gedragen of beschadigd te zijn als gevolg van het vaststellen van de aard, kenmerken en werking van de artikelen.

*Sommige exclusieve artikelen hebben een beperkte retourtermijn en kunnen alleen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling worden geretourneerd. Je verneemt tijdens het bestellen of er een kortere retourtermijn geldt.

Vragen we je om aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Het artikel bevindt zich in oorspronkelijke staat en zit in de originele verpakking.

Kleding is voorzien van de oorspronkelijk bevestigde labels.

Accessoires zijn voorzien van alle delen van de oorspronkelijke verpakking.

Schoenen zitten in de oorspronkelijke schoenendoos.

Voor producten met een beschermende voering van polyethyleen: indien de beschermende voering is verwijderd, kan het product niet worden geretourneerd of vervangen om redenen van bescherming van de gezondheid.

Houd er rekening mee dat je geen herroepingsrecht hebt op gecustomizede of gepersonaliseerde artikelen, aangezien deze exclusief voor jou gemaakt worden. Deze artikelen kunnen niet geretourneerd worden tenzij er sprake is van een productiefout.

Mondkapjes

Als de verpakking van het mondkapje niet is geopend, is ons normale retourbeleid van toepassing op dit product.

Als de productverpakking is geopend, kan het product vanwege gezondheidsredenen niet worden geretourneerd, omgeruild of vergoed, tenzij er sprake is van een productiefout.

Aankopen in winkels

We nemen ieder adidas-artikel dat gekocht is in onze winkel terug, behalve zwemkleding, ondergoed, toiletartikelen, cosmetica, schoenverzorgingsproducten en zelf ontworpen artikelen (zelf ontworpen artikelen zijn unieke items die speciaal voor jou worden gemaakt, hierdoor kunnen we deze niet terugnemen tenzij er een productiefout wordt geconstateerd).

We accepteren alleen retouren die 30 dagen zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten: alle geretourneerde kleding dient te zijn voorzien van bevestigde prijskaartjes, geretourneerde accessoires dienen alle delen van de oorspronkelijke verpakking compleet te hebben en geretourneerde schoenen dienen in de oorspronkelijke schoenendoos te zitten.

Aankopen in franchisewinkel

Aanvragen voor een terugbetaling van ieder artikel dat gekocht is bij een groothandelpartner of andere geautoriseerde adidas-resellers zullen niet worden geaccepteerd of goedgekeurd. Heb je artikelen bij één van onze geautoriseerde resellers gekocht, vraag dan naar hun eigen retourbeleid.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

Vraag de klantenservice

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op en wij helpen je.


Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur (Engels)