alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • HEREN
  • DAMES
  • KIDS
  • NIEUW
  • SPORTEN
  • COLLECTIES
  • SALE
Je winkelwagen is leeg

Een artikel omruilen

Verkeerde maat of kleur besteld? Je kunt je artikel gratis binnen 30 dagen na ontvangst omruilen.

Zo ruil je een artikel om

Alles wat je omruilt moet in goede staat verkeren. Zorg ervoor dat je de kaartjes aan het artikel laat zitten. Stop alle artikelen in de originele verpakking.

Start een omruiling op de website of via de app en volg de instructies op. Je ontvangt alle details die je nodig hebt voordat je je pakket aflevert bij het afleverpunt.

Zorg ervoor dat je je pakket binnen 5 dagen aflevert nadat je ons hebt laten weten dat je het artikel wilt omruilen. Gebruik de koerier die op je ruillabel wordt vermeld om kosten te vermijden.

Aankopen in de winkel

Heb je je artikelen in een van onze winkels gekocht? Je kunt deze alleen omruilen door terug te gaan naar de winkel. 

Beperkingen

Houd er rekening mee dat een artikel slechts eenmaal kan worden geruild. Als het nieuwe artikel nog steeds niet past of niet aan je verwachtingen voldoet, stuur het artikel dan terug en bestel het nieuwe gewenste artikel.

Gepersonaliseerde items

Unieke items, speciaal voor jou gemaakt, kunnen alleen geretourneerd worden als er een productiefout is.

Exclusieve artikelen

Sommige exclusieve artikelen hebben een beperkte retourtermijn en kunnen alleen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling worden geretourneerd. Je verneemt tijdens het bestellen of er een kortere retourtermijn geldt.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

Vraag de klantenservice

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op en wij helpen je.


Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur (Engels)