alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Terugbetalingen

Als je een artikel retourneert dat in goede staat verkeert of je bestelling annuleert, ontvang je automatisch een terugbetaling.

Een item geretourneerd

Als je retourzending in het magazijn aankomt, moeten we een kwaliteitscontrole uitvoeren. Hierdoor duurt het tot 5 werkdagen om je retour te verwerken. Je ontvangt een e-mail zodra we je terugbetaling hebben geïnitieerd.

Creditcard of bankpas

Een terugbetaling die via je creditcard of bankpas is gedaan, neemt tot 14 werkdagen in beslag zodra we je retour in het magazijn hebben verwerkt.

adidas e-Gift Card

Het kiezen van de adidas e-gift card is de snelste manier om je terugbetaling te ontvangen. Je ontvangt de gift card onmiddellijk per e-mail nadat we je retourzending in het magazijn hebben verwerkt.

De gift card is 3 jaar geldig en is direct klaar voor gebruik. Je kunt 'm gebruiken voor zowel aankopen online als in de winkel - je hoeft niet het hele bedrag in één keer te gebruiken. Wil je de e-gift card delen met een vriend? Ga ervoor!

PayPal

Een terugbetaling die naar je PayPal-account is verzonden, neemt tot 3 werkdagen in beslag zodra we je retour in het magazijn hebben verwerkt.

Klarna

Heb je met Klarna betaald? Klarna verzorgt het terugbetalingsproces. Dit neemt tot 5 werkdagen in beslag zodra we je retour in het magazijn hebben verwerkt.

Als je nog niets hebt betaald, ga dan naar de Klarna Portal. Selecteer je adidas-bestelling en geef aan wat je hebt geretourneerd. Klarna zal de betaling tijdelijk pauzeren totdat de retour is verwerkt en zal je een nieuwe factuur sturen als je nog een openstaande betaling hebt. Als je een betalingsherinnering ontvangt terwijl de retour in behandeling is, neem dan rechtstreeks contact op met Klarna.

Verzendkosten

We dekken je verzendkosten als je de volledige bestelling retourneert via dezelfde koerier die het pakket heeft geleverd. Zorg dat je voor standaard verzending kiest. Als je een andere bezorgoptie kiest, kunnen we alleen de standaard verzendkosten dekken.

Een item geannuleerd

Je kunt een bestelling binnen 15 minuten na ontvangst van het bevestigingsbericht annuleren. Dit kost je niets.

Creditcard

De reservering op je creditcard wordt automatisch geannuleerd.

PayPal

Zodra je je bestelling hebt geannuleerd, zullen we direct een terugbetaling initiëren naar je PayPal-account. Dit neemt tot 3 werkdagen in beslag.

Klarna

Heb je al een termijn betaald met Klarna? Je ontvangt binnen 6 dagen een terugbetaling.

VOND JE DIT ARTIKEL NUTTIG?

Vraag de klantenservice

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op en wij helpen je.


Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur

Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur (Engels)