Wat is de levertijd & wat zijn de verzendkosten?

Datum bijgewerkt: 03/08/20

Onze standaard verzending neemt 5-6 werkdagen in beslag en je kunt de bestelling thuis laten bezorgen, in een adidas-winkel of bij een ophaalpunt. Gepersonaliseerde artikelen doen er iets langer over. 

Onderstaande tabel laat wat geschatte levertijden zien voor elk van de momenteel beschikbare bezorgservices. Er wordt een geschatte bezorgdatum weergegeven tijdens het afrekenen.
 

Verzendingswijze

Levertijd

Verzendkosten

Bestelling ontvangen via PostNL/DPD op het opgegeven adres.

5-6 werkdagen

€4,99 (Gratis verzending boven de €25) 

Bestelling bij een ophaalpunt bezorgen

5-6 werkdagen

€4,99 (Gratis verzending boven de €25)


Bestelling ophalen in een adidas winkel met Click & Collect
 
5-6 werkdagenGratis


Waarom is mijn bestelling nog niet bezorgd?
Als je de status van een recente bestelling wilt volgen, neem dan een kijkje op de pagina met de gegevens van je bestelling. Als je bestelling nog niet verzonden is, weet dan dat we er alles aan doen om deze zo snel mogelijk te verzenden. 
Als je een e-mail hebt ontvangen met bevestiging van de verzending, gebruik dan de tracking link in de e-mail voor de meest up-to-date informatie met betrekking tot je bestelling.

Houd de controle over je bestelling
We sturen je een e-mail met de tracking-gegevens zodra we je bestelling hebben verzonden. Met deze link weet je binnen 24 uur wanneer je pakket bezorgd wordt. Wil je op de hoogte blijven van de levering? Download de app van PostNL om extra berichtmeldingen te ontvangen voordat je bestelling bezorgd wordt of bezoek hun website met je track & trace-nummer. 

Niet thuis op het tijdstip van de bezorging? 
Verwijs je pakket op het laatste moment door naar je buren of een ophaalpunt bij jou in de buurt. Of plan een nieuwe bezorgdatum in. Je kunt je verzending beheren en aanpassen met een PostNL account. Je leest alles hier.

Feestdagen & Magazijn gesloten
De levertijd kan langer zijn voor bestellingen die op of 1 dag voor een feestdag worden geplaatst. Houd dus rekening met een langere levertijd als je iets bestelt op de volgende dagen: 01.01.2020, 10.04.2020, 12.04.2020, 13.04.2020, 27.04.2020, 05.05.2020, 21.05.2020, 31.05.2020, 01.06.2020, 25.12.2020, 26.12.2020.
 

Bestellingsregels & -beperkingen

·        Verzending: adidas.nl verzendt alleen binnen Nederland.
.        Bezorgdagen lopen van Maandag - Saterdag.

·        De levertijd van je bestelling ligt aan het soort artikelen die je besteld hebt, je bezorgadres en de gekozen verzendingswijze. Tijdens de sale kan de levertijd iets langer in beslag nemen dan je van ons gewend bent. 

·        Gedurende de lancering van de nieuwe voetbal shirts, kan het zijn dat vanwege de populariteit de levertijd tijdelijk stijgt tot 2-4 dagen.

·        Bestellingen worden verstuurd op werkdagen en op zaterdag. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen in Nederland en Duitsland.

·        Voor alle verzendingen moet bij ontvangst worden getekend.

 

·        We bezorgen niet aan een postbus adres.

·        Vanwege logistieke redenen m.b.t. het bezorgen in afgelegen gebieden, kunnen we je bestelling annuleren en er andere voorwaarden aan verbinden. In geval van annulering of problemen bij het verwerken van je bestelling ontvang je zo spoedig mogelijk bericht.

Vond je dit artikel nuttig?

Ja / Nee

Waar is mijn bestelling?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, of voor het aanvragen van een ruillabel, aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

Nog steeds geen antwoord gevonden op je vraag?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 8:00 uur tot 19:00 uur
Za - Zo: 9:00 uur tot 17:00 uur