Wat is de levertijd & wat zijn de verzendkosten?

Datum bijgewerkt: 16/02/21

Besteed meer dan €50 en de bezorging is gratis! 
Onderstaande tabel laat wat geschatte levertijden zien voor elk van de momenteel beschikbare bezorgservices. Er wordt een geschatte bezorgdatum weergegeven tijdens het afrekenen. 
Normaal duurt onze bezorging tussen de 1-2 werkdagen, maar vanwege COVID-19 zijn onze levertijden verlengd en kan het langer duren dan normaal. 

BezorgwijzetijdKosten
Standaard thuisbezorging met PostNL1-2 werkdagen€4,99
Gratis boven
€50
Bestelling ophalen DPD bij een ophaalpunt.1-2 werkdagen€4,99
Gratis boven
€50
Ophalen bij een adidas-winkel 0-2 werkdagenFree
Gecustomizede artikelen doen er iets langer over.+1-2 werkdagen 
* De levertijd voor de Click & Collect ophaalservice varieert voor dezelfde dag als de items in de winkel beschikbaar zijn. Het duurt tot 3 werkdagen als we  artikelen uit ons magazijn moeten aanvullen.
 
Waar is mijn bestelling?
Ga naar de pagina met je bestelgegevens om de 
status van een recente bestelling  te volgen. Als deze nog niet verzonden is, doen we er alles aan om je bestelling te verzenden. Als je een e-mail hebt ontvangen met PostNL/DPD een trackingnummer, gebruik dan de traceerlink in de e-mail voor de meest up-to-date informatie met betrekking tot je bestelling. 

Je kunt meerdere pakketten voor je bestelling ontvangen en elk pakket heeft een eigen e-mail en traceerlink.


Pre-orders en terug-op-voorraad artikelen:
Let op: voor artikelen die tijdelijk niet op voorraad zijn, maar vooraf besteld kunnen worden, gelden verschillende leveringstijden. Je vindt hier meer informatie of bekijk de geschatte verzenddatum op de overzichtspagina van je bestelling. 

Niet thuis op het tijdstip van de bezorging? 
Regel alles omtrent je bezorging met behulp van de traceeerlink in het verzendbericht van PostNL. Zo kun je het pakket af laten leveren bij je buurman, een ophaalpunt bij jou in de buurt of de bezorgdatum wijzigen.
 
Delivery Rules & Restrictions:
  • adidas.nl verzendt alleen binnen Nederland.
  • De bezorgdagen van onze koerier lopen van maandag t/m zaterdag
  • Wij kunnen niet bezorgen bij postbussen.
  • Bestellingen worden alleen op werkdagen verzonden. Werkdagen zijn maandag tot vrijdag, met uitzondering van feestdagen in Nederland en Duitsland.
  • De levertijd hangt af van het soort artikelen dat je hebt gekocht, je adres en de gekozen methode. Tijdens de sale kan de levertijd iets langer in beslag nemen dan je van ons gewend bent. 
  • Het personaliseren van een artikel door bijvoorbeeld ergens een naam, nummer, badge of vlag aan toe te voegen, neemt ongeveer 1-2 dagen in beslag. Als gevolg van populariteit kunnen de levertijden tijdens de lancering van nieuwe voetbalshirts oplopen tot 2-4 dagen.
  • Vanwege logistieke redenen m.b.t het bezorgen in afgelegen gebieden (zoals de waddeneilanden), kunnen we je bestelling annuleren en er andere voorwaarden aan verbinden (zoals bijvoorbeeld een minimale bestelwaarde).
  •  In geval van annulering of problemen bij het verwerken van je bestelling ontvang je zo spoedig mogelijk bericht.
 
Feestdagen en magazijn gesloten
De levertijd van bestellingen die op, of 1 dag voor een feestdag worden geplaatst, kan langer in beslag nemen. Houd dus rekening met een langere levertijd indien je iets bestelt op de volgende data: 01.01.21, 02.04.21, 04.04.21, 05.04.21, 27.04.21, 05.05.21, 13.05.21, 23.05.21, 24.05.21, 25.12.21, 26.12.21.

Vond je dit artikel nuttig?

Ja / Nee

Waar is mijn bestelling?

Log in of gebruik de Guest Tracker om snel de status van je bestelling op te zoeken, voor het aanmaken van een retourzending, het annuleren van items en om de status van een terugbetaling te bekijken.

Nog steeds geen antwoord gevonden op je vraag?

VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Ma - Vr: 9:00 uur tot 21:00 uur
Za: 10:00 uur tot 17:00 uur