alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

chinos heren

 
[7]
Heren Golf Grijs Advantage BroekHeren Golf Grijs Advantage Broek

Advantage Broek

Heren Golf

Chinos voor heren

Leg jij de lat ook heel hoog? Wij weten dat details het verschil maken. Met onze herenoutfits hoef je niets van jouw dynamiek op te offeren voor een perfecte stijl. adidas chinos zijn nu ware iconen. Als je aan onze broeken denkt, denk je onmiddellijk aan het legendarische design. En dit is waarom de Trefoil of die 3-Stripes look zo cruciaal is. Met deze chinos voor heren ben je uitstekend voorbereid.

Gemaakt voor creators – adidas chinos voor heren

Onze chinoscollecties bestaan uit Ultimate365, Ultimate en Clima.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen heren de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. Sporters weten hoe belangrijk beslissingen zijn voor winnen of verliezen. Laat onze artikelen voor heren je inspireren en krijg de optimale ondersteuning voor je volgende doelen. Er zijn chinos in grijs, wit, zwart en tal van andere kleuren. Show je persoonlijke stijl, die helemaal van jou is, met chinos voor heren van adidas.