alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

groene parka heren

 
[3]
Heren Originals Groen R.Y.V. JackHeren Originals Groen R.Y.V. Jack

R.Y.V. Jack

Heren Originals

Groene parkas voor heren

Met kleding in die originele adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Of je nu de stad uit gaat tijdens het weekend of gewoon je voordeur uit stapt, adidas parkas geven je optimale ondersteuning. Onze groene parkas voor heren geven je een stijlvol voordeel.

Verzin je eigen regels – Groene jacks heren

Je vindt trends die al potentiële legendes zijn in de parkascollecties van merken zoals Originals of Performance. Dierbare originals en innovaties samengebracht onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de afwisselende wereld van adidas Originals. Performance is de productlijn voor sporters die extreem hoge eisen aan zichzelf stellen en de regels voor zichzelf bepalen wat mode betreft. RDY, Trefoil en Clima zijn onze geliefde parkascollecties.

Wil jij de regels breken en herschrijven? Je kunt zowel plezier hebben als jezelf verbeteren met onze artikelen voor heren. Het maakt niet uit of je de sportieve eigenschappen het belangrijkst vindt of de stijl: onze kleding voor heren helpt je om in elke situatie verder te komen. Groene parkas voor heren van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag je doelen te overtreffen.