alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

peuter rugzak jongen

 
[20]

Rugzakken

Accessoires kunnen doorslaggevend zijn. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden je de benodigde ondersteuning. Met de juiste gear is plezier jouw doel voor de dag. Wat heb je vandaag gepland? Alles wat je nodig hebt voor een weekendtrip, een afmattende workout of je volgende wedstrijd past in je nieuwe adidas rugzak. Met deze rugzakken ben je uitstekend uitgerust.

The brand with the three stripes – adidas rugzakken

Je vindt trends die al legendarisch potentieel hebben in de rugzakkencollecties van merken als Athletics, Performance of Originals. Dierbare klassiekers en innovaties verenigd onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de diverse wereld van adidas Originals. Performance is ontworpen voor sporters die niet bereid zijn om in te leveren op stijl – het is een retro design met een onderscheidende nadruk op performance.

Wil jij de regels breken en opnieuw bepalen? Zowel plezier als verbetering zijn mogelijk met onze artikelen voor peuters|jongen.

Het is nooit te vroeg om te beginnen. De herkenbare adidas vibe met de Trefoil of 3-Stripes look ondersteunt peuters|jongensen daarbij. We hebben rugzakken in zwart, rood, turquoise en tal van andere kleuren. Rugzakken van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag je persoonlijke record te verbeteren.