alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

kinderen sandalen

 
[20]

Sandalen voor kinderen

De adidas schoenencollectie voor kinderen is de ideale combinatie van comfort, performance en looks. adidas schoenen tillen jouw look naar een compleet nieuw niveau. Of het nu een wedstrijd in het weekend of een sessie met je vrienden is, als kind ervaar je gewoon de leukste tijd! adidas kleding ondersteunt kinderen en jonge mensen van hun eerste stapjes tot en met het bereiken van een persoonlijk record. adidas sandalen beschermen je voeten en bieden onmiskenbaar comfort, dus dat betekent dat je van elk moment kunt genieten. De sandalen voor kinderen van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Verzin je eigen regels – adidas sandalen voor kinderen

Je vindt trends die mogelijk al een legendarische status hebben in de sandalencollecties van merken zoals Originals of Performance. Performance is de productlijn voor sporters die het beste van zichzelf eisen en hun eigen regels wat betreft mode schrijven. Kies voor een legendarische stijl met adidas Originals. Het merk blijft ons inspireren om de status quo in twijfel te trekken, ondanks de casual retro vibes. Je vindt sandalen in de Superstar, Essentials en Classics collecties.

Wij ondersteunen sportiviteit en creativiteit. Samen kunnen kinderen de regels breken en opnieuw schrijven om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. Kinderen excelleren bij het bewegen van hun lichaam en het leren van alle spelregels. De collectie voor kinderen van adidas is gemaakt om comfort en zelfvertrouwen te geven. Blauw, turquoise, zwart en tal van andere kleuren zijn beschikbaar voor onze sandalen. De toekomst is nu. Trakteer jezelf op adidas sandalen voor kinderen en schitter.

Onze Kleding- en Schoenencategorieën