alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

strandkleding

 
[155]
1 / 4
Paginavan 4

Strandkleding

Laat je door niets van je routine afleiden. adidas outfits passen makkelijk bij jouw stijl, zodat je je complete workload met comfort en eindeloze energie kunt afhandelen. adidas strandkleding biedt optimale bewegingsvrijheid onder water en geeft je het hoogste niveau van comfort. Onze strandkleding geeft je een stijlvol voordeel.

Bepaal je eigen regels – adidas strandkleding

Wij hebben strandkleding gemaakt met gerecycled polyester, gerecycled nylon en nylon. De oplossing voor het plasticprobleem is innovatie. Wij geven plastic een nieuwe functie en gebruiken het als gerecycled materiaal voor het productieproces van onze artikelen.

Onze strandkledingcollecties bestaan uit AMPHI, Clima en 3 Stripes. Het beschermen van de aarde is belangrijk voor ons. Om die reden hebben we Parley ontwikkeld. Voor deze collectie gebruiken we verwerkt plastic dat op stranden en in kuststreken is opgeraapt. Parley combineert daardoor de bescherming van de aarde met high-performance design. Er is strandkleding in oranje, rood, groen en tal van andere kleuren.

Wil jij de regels breken en opnieuw bepalen? Je kunt zowel plezier hebben als jezelf verbeteren met onze artikelen voor heren, dames en kinderen. Strandkleding van adidas is je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om elke dag opnieuw je doelen te overstijgen.