alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

katoenen legging

 
[53]
1 / 2
Paginavan 2

Leggings gemaakt van katoen

Met kleding in precies die klassieke adidas stijl laat je iedereen luid en duidelijk zien wie de regels in jouw leven bepaalt – jij. Kleding met het iconische adidas logo heeft zich ingeworteld in de wereld van sport en streetwear. Onze leggings hebben die onverwisselbare adidas stijl. Onze leggings gemaakt van katoen geven je stijl.

The brand with the three stripes – adidas leggings gemaakt van katoen

Met leggingcollecties als Performance, Athletics en Originals ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Performance is gemaakt voor sporters die niet in willen leveren op stijl – het is een retro design met een onderscheidende focus op performance. Oude schatten en innovaties verzameld onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de afwisselende wereld van adidas Originals. We hebben leggings in zwart, paars, grijs en tal van andere kleuren.

Mensen die creativiteit inzetten om hun wereld te transformeren – adidas producten voor dames en kinderen. De toekomst start nu. Shop adidas leggings gemaakt van katoen en grijp je kans.