alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

midi rokken

 
[3]
Dames Originals Veelkleurig Midi RokDames Originals Veelkleurig Midi Rok

Midi Rok

Dames Originals

Dames Originals Veelkleurig Midi RokDames Originals Veelkleurig Midi Rok

Midi Rok

Dames Originals

Midi rokken

Nu hebben we ook onze klassieke adidas stijl een moderne update gegeven, dus dat betekent dat je er ook in je vrije tijd sportief uit kunt zien en je comfortabel kunt voelen in onze kleding. Jij weet exact wat je wilt. Bij ons vind je een volledig aanbod van iconische midi rokken. Met deze midi rokken ben je uitstekend voorbereid.

Gemaakt voor creators – adidas midi rokken

Of het nu een merk is zoals Originals of Performance, met adidas midi rokken trek je de aandacht tijdens je workout en ook op weg ernaartoe. Zoek je DE outfit voor sports- of streetwear? adidas Originals zijn onmisbaar als je een klassieke retro look wilt creëren. Zij helpen je om authentiek te blijven en altijd en overal een nieuwe draai aan stijl te geven! Performance is gemaakt voor sporters die geen zin hebben om in te leveren op stijl – het is een retro design met een duidelijke nadruk op performance. Trefoil en adicolor zijn onze bekende midi rokkencollecties. Onze midi rokken zijn verkrijgbaar in zwart, rood en wit.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen dames en kinderen de regels breken en herschrijven om ze daarna weer in twijfel te trekken. De toekomst is nu. Koop adidas midi rokken en profiteer van het moment.