alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

outdoor hoodies

 
[3]

Hoodies voor buitensporten

Leg jij de lat ook heel hoog? Wij weten dat details het verschil maken. Met onze outfits hoef je niets van jouw dynamiek op te geven voor een perfecte stijl. We willen allemaal op ons best presteren als we onze passie voor buitensport volgen. Wat je doel ook is, met onze kleding blijf je comfortabel, zodat jij je op je prestaties kunt concentreren. adidas hoodies zitten perfect en vormen een cruciale laag. De hoodies voor buitensporten van adidas zijn ontworpen om bij jouw actieve levensstijl te passen.

The brand with the three stripes – adidas hoodies voor buitensporten

Op nieuwe trails – met outdoorartikelen ontdek je elke dag een stukje van de wereld. Vrij en nieuwsgierig: hoodies van adidas.

Onze hoodies zijn verkrijgbaar in grijs, rood, zwart en tal van andere kleuren.

Wil jij de regels breken en herschrijven? Je kunt zowel plezier hebben als jezelf verbeteren met onze artikelen voor heren en dames. Hoodies voor buitensporten van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je klaar bent om dag in, dag uit je persoonlijke record te verbeteren.