alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

outdoor rugzak

 
[1]
Dames TERREX Zwart Terrex Lichtgewicht RugzakDames TERREX Zwart Terrex Lichtgewicht Rugzak

Terrex Lichtgewicht Rugzak

Dames TERREX

Rugzakken voor buitensporten

Accessoires kunnen een cruciale rol spelen. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden de ondersteuning die je nodig hebt. adidas motiveert je om in beweging te komen. Zelfs als je niet onderweg bent naar een trainingssessie, kun je het leven met onze accessoires altijd vanuit een sportief oogpunt bekijken. Wat heb je vandaag gepland? Je stopt alle dingen die je nodig hebt voor een weekendtrip, een afmattende workout of je volgende wedstrijd in je nieuwe adidas rugzak. De rugzakken voor buitensporten van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

The brand with the three stripes – adidas rugzakken voor buitensporten

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren en dames. Rugzakken voor buitensporten van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om dag in, dag uit je persoonlijke record te verbeteren.

RugzakTassenSport duffeltassenGymtas met trekkoordOutdoor tasReistasMeisje rugzakSporttas kind