alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

outdoor tas

 
[13]

Tassen voor buitensporten

Met adidas accessoires heb je een basis waar je volledig op kunt vertrouwen zonder in te leveren op functionaliteit of stijl. Het herkenbare adidas design komt overal in terug. Op deze manier hopen we je te inspireren om je dag in, dag uit authentiek en zelfbewust te voelen. Motivatie is alles. Of het nou onderweg is naar de sportschool, tijdens een wedstrijd of op kantoor – met tassen van adidas staat enthousiasme aan de top van je lijst met prioriteiten bij jouw avonturen. De tassen voor buitensporten van adidas zijn ontworpen om bij jouw actieve levensstijl te passen.

The brand with the three stripes – adidas tassen voor buitensporten

Wil jij de regels breken en herschrijven? Zowel plezier als verbetering zijn mogelijk met onze artikelen voor heren en dames. Tassen voor buitensporten van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je bereid bent om elke dag opnieuw je persoonlijke record te verbeteren.