alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Portemonnees

 
[2]
Maat
Prijs
€ 9 - € 12
912
Volleybal Zwart Essentials 3-Stripes PortemonneeVolleybal Zwart Essentials 3-Stripes Portemonnee

Essentials 3-Stripes Portemonnee

Volleybal

Volleybal Zwart Essentials Logo PortemonneeVolleybal Zwart Essentials Logo Portemonnee

Essentials Logo Portemonnee

Volleybal

Portemonnees

Zonder je portemonnee ben je nergens. Het meedragen van geld is onderdeel van je dagelijkse uitrusting. Maak van de nood een deugd en zorg ervoor je geldbeurs handig, toonbaar en niet voor het grijpen ligt. Voor dat laatste draag jijzelf de verantwoordelijkheid. Voor de mix van praktisch en stijlvol ondersteunen wij jou graag. Door het bieden van een groot aanbod aan keuzes wat betreft jouw geldbuidel. Ook al heb je een gat in de hand, wees er zeker van dat het geld daarvoor in een toepasselijke portefeuille heeft gezeten.

Berg je verdiende centen op in passende portemonnee

Je werkt hard voor je flappen. Daarom verdien je niet alleen een toereikende beloning, maar ook een passende adidas portemonnee die jouw geld, ruimte en bescherming biedt. adidas portemonnees zijn ontworpen met de gebruiker in het vizier. Op momenten waarop je betaalt, dien je veelal snel te handelen. De volgende in de rij zit je al op de hielen of de slagboom van de parkeergarage dreigt naar beneden te gaan. Handig geplaatste ritszakjes zorgen ervoor dat je snel bij je wisselgeld kan, terwijl de grotere vakken zich perfect lenen voor (stapels!) briefgeld. Maar tegenwoordig halen we steeds vaker onze pinpasjes erbij. Die verdienen dan ook zeker een eigen afdeling in jouw portemonnee. Deze handige vakjes lenen zich daarbij ook perfect voor zaken zoals het rijbewijs en de ID-kaart.

Jouw geld verdiend een goede beurs

Aangezien portefeuilles nogal wat moeten doorstaan, dienen ze tegen een stootje te kunnen. Ze moeten bestand zijn tegen tijden van welvaart maar ook steun bieden in de af-en-toe wat zwaardere periodes. Maar ook wat betreft het meeslepen hebben ze nogal wat te doorstaan. Van broekzak tot sporttas tot boodschappenmand; de geldbeurs wordt overal in geslingerd. Leren portemonnees zijn extra stevig, en strategisch geplaatst klittenband zorgt ervoor dat jouw geld veilig blijft waar het moet wezen. Naast minimalistische ontwerpen die niet perse jouw levensstijl hoeven weer te geven, kun je ook kiezen voor portemonnees voorzien van het logo van jouw favoriete voetbalclub. Die liefde is immers onbetaalbaar.