alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Reflecterende hoodie

 
[20]

Val op in je reflecterende hoodie

Door de reflecterende details vallen jij en je hoodie altijd en overal op. Een reflecterende hoodie is perfect voor een avondtraining op het veld als het koeler begint te worden. Als je kiest voor een hoodie van AEROREADY materiaal, ga je voor optimaal comfort want de stoffen zijn zacht en vochtabsorberend. Laat je van je beste kant zien op de training en maak indruk op je coach. In een hoodie met reflecterende patronen ben je extra goed zichtbaar tijdens de training. Op de dag van de wedstrijd begin je met een warming-up in je reflecterende hoodie – dat is de fysieke en mentale voorbereiding die je nodig bent. Jij bent klaar voor de wedstrijd, de tegenstander zal het niet makkelijk krijgen.

Hoodies met reflecterende elementen voor zichtbare stijl

Laat je liefde voor de sport zien in een hoodie met reflecterende elementen. Deel de passie met adidas en draag het uit in je favoriete sportieve stijl. Een sporthart vol passie zit van binnen. In een reflecterende hoodie laat je ook aan de buitenwereld zien wat jouw passie is. Als de 3-Stripes of het Trefoil-logo oplichten in het donker, ben jij nog altijd zichtbaar. Is het weer tijd om te sporten? Sluit je een moment af van de buitenwereld en doe je capuchon op voor extra focus. In een reflecterende hoodie groeit je zelfvertrouwen en haal je het beste uit jezelf.

Altijd smaakvol

Of je nu in het veld staat, je favoriete club support of heerlijk de natuur in gaat, met een reflecterende hoodie ga jij smaakvol door het leven. Natuurlijk kun je het adidas gevoel nog versterken – wat denk je van een heerlijke trainingsbroek en een supersonische pet? Goede sneakers aan je voeten en je kunt de wereld aan. Dat is wat adidas met je doet.