alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis Verzendopties & 60 dagen Retour
60 dagen* gratis retour en omruilen
adidas

rugzakken rood

 
[6]

Rode rugzakken

Accessoires kunnen een cruciale rol spelen. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden je de benodigde ondersteuning. Met de correcte uitrusting is plezier jouw doel voor de dag. Motivatie is alles. Of het nou tijdens het reizen is naar de sportschool, tijdens een wedstrijd of op kantoor – met adidas rugzakken staat enthousiasme aan de top van je lijst met prioriteiten bij alles wat je doet. Onze rode rugzakken bieden je een stijlvol voordeel.

Gemaakt voor creators – adidas rode rugzakken

Met rugzakkencollecties als Performance en Originals ben je de nieuwste trends altijd een stap voor. Oude schatten en innovaties verzameld onder de paraplu van creativiteit. Dat is wat je vindt in de afwisselende wereld van adidas Originals. Performance staat voor een extra niveau van motivatie en prestaties.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren, dames en kinderen de regels breken en herschrijven om ze daarna nog een keer in twijfel te trekken. De toekomst is nu. Shop adidas rugzakken en grijp je kans.