alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

roze heuptas

 
[3]
Dames Originals Roze HeuptasDames Originals Roze Heuptas

Heuptas

Dames Originals

Dames Originals Roze Marimekko HeuptasDames Originals Roze Marimekko Heuptas

Marimekko Heuptas

Dames Originals

Roze heuptassen

De correcte gear is essentieel. adidas accessoires verrassen met mooie details, zodat jij je op je volgende doel kunt concentreren. Met de juiste gear is plezier jouw doel voor de dag. Wat heb je voor vandaag in de planning staan? Alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg, een afmattende workout of je volgende wedstrijd kan in je nieuwe adidas heuptas. Onze roze heuptassen geven je een stijlvol voordeel.

Schrijf je eigen regels – adidas roze heuptassen

Mensen die creativiteit toepassen om hun wereld te transformeren – adidas producten voor heren en dames. Roze heuptassen van adidas zijn je nieuwe steun en toeverlaat, zeker als je staat te popelen om dag in, dag uit je doelen te overtreffen.