alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

schoenentas

 
[2]

Schoenentassen

Accessoires kunnen doorslaggevend zijn. Het ontwerp en de functionaliteit van onze iconische collecties bieden je de benodigde ondersteuning. Het herkenbare adidas design komt in al onze collecties terug. Op deze manier hopen we je te inspireren om je dag na dag authentiek en zelfverzekerd te voelen. Vandaag ga je sporten? Onze schoenentassen hebben plek voor alle gear die je nodig hebt voor je volgende workout. Ze hebben vele compartimenten en ritsvakken, dus dat betekent dat je alles precies zoals jij wilt kunt organiseren. De schoenentassen van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle aan te vullen.

Gemaakt voor creators – adidas schoenentassen

Je vindt trends die mogelijk al een legendarische status hebben in de schoenentassencollecties van merken als Performance of Originals. Performance is de productlijn voor sporters die het beste van zichzelf eisen en de regels voor zichzelf bepalen wat mode betreft. Kies voor een legendarische stijl met adidas Originals. Het merk blijft ons inspireren om de status quo in twijfel te trekken, ondanks de relaxte retro vibes. Onze schoenentassencollecties bestaan uit adicolor en Essentials. Zwart en blauw zijn beschikbaar voor onze schoenentassen.

Wij ondersteunen creativiteit en sportiviteit. Samen kunnen heren en dames de regels breken en opnieuw bepalen om ze daarna weer in twijfel te trekken. De toekomst is nu. Shop adidas schoenentassen en schitter.

RugzakTassenAdidas trefoil rugzakSporttasZwemtassenWandelrugzakSport rugzakkenVoetbaltas