alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

skivest

 
[4]

Skivesten

Leg jij de lat ook heel hoog? Wij weten dat details een doorslaggevende factor vormen. Met onze outfits hoef je niets van jouw dynamiek op te geven voor een voortreffelijke stijl. Als jouw sport skiën is, heb je kracht nodig om je doelen te bereiken. adidas kleding is gemaakt van stoffen die met je meebewegen om jou comfortabel te houden, zodat je kunt focussen op je performance. Je kunt grenzen verleggen en je dromen najagen met de adidas collectie voor buitenactiviteiten. Of dat nu ver weg van de stad is of in een 24/7 stadsleven. De skivesten van adidas zijn ontworpen om jouw actieve lifestyle te ondersteunen.

The brand with the three stripes – adidas skivesten

Wij hebben alles voor je sport, zodat je voldoende motivatie hebt om optimaal te presteren tijdens het skiën: skivesten van adidas.

RDY en Clima zijn onze geliefde skivestencollecties. Show je individuele stijl, die helemaal van jou is, met skivesten van adidas.